מילקי קצפת עם כפית שוקולד

מילקי שכולו קצפת – טוב או רע? מצד אחד, מדובר בחלק היותר נחשק של המילקי, אז מגניב שיש הרבה ממנו; מצד שני, האם נדע להעריך את הטוב אם לא ישכון בגביע אחד עם הרע, או הטוב פחות?

עד שנתפנה לעיסוק הפילוסופי הזה אנחנו יכולים רק להגיד שהקצפת של המילקי היא כיפית מאוד, ושכפית השוקולד היא גימיק מדליק, אבל לא באמת עושה את העבודה. בשני הגביעים שדגמנו היא התפרקה לפני שהגענו לתחתית.

שורה תחתונה: גימיק נחמד שכיף לזלול.

מחיר מומלץ לצרכן: 8 שקלים למארז של שני גביעים ושתי כפיות שוקולד.

אין תמונה
מילקי שכולו קצפת. אתם יותר מדי טובים אלינו

סדרת המוסים של שוקולד עלית

אם להיות קצרים וחדים, הסדרה החדשה של שוקולד פרה במילוי מוס שוקולד לא הייתה לטעמנו. על מנת ששילוב קטלני של שוקולד עם מוס שוקולד יעבור חלק צריך שגם השוקולד וגם המוס יהיו באיכות מעולה, וזה לא המצב כאן. מתוק מדי, אגרסיבי מדי, לא אלגנטי. יש מריר במילוי מריר, חלב במילוי חלב וחלב במילוי אגוזים.

שורה תחתונה: לא עשה לנו את זה.

המחיר: 8 שקלים לחפיסה.

אין תמונה
שוקולד עם מוס שוקולד. טו מאץ'

חלבה בקטנה, בארכה

סדרת החלבות הקטנטנות של בארכה, לעומת זאת, עשתה לנו שמח בלב. מדובר באריזות אישיות, 6 בחבילה, שבכל אחת ים של מתיקות ו-99 קלוריות. פשוטי העם יאהבו את טעם הווניל, בעלי חך מחוכם יותר ישמחו בחלבה עם פולי הקקאו ובזו עם הפיסטוקים. כל האורחים הטבעונים ושאר אנמיים שמחו בממתק החדש עד מאוד, אבל אליה וקוץ בה: רשימת המרכיבים על האריזה ארוכה באופן מחשיד, שלרגע השכיח מאתנו שחלבה אמורה להכיל רק טחינה ודבש.

שורה תחתונה: חטיף קטן וטוב, פחות מזיק מאחרים.

מחיר: 12 שקלים למארז של 6 חטיפים.

אין תמונה
חלבה בקטנה. עושה שמח

קונפיטורות טוסו ללא סוכר

TUSSO, חברת הללא-סוכר שנכנסה לחיינו לפני כמה חודשים, מוציאה בימים אלה סדרת ריבות לא רעות בכלל בטעמים תות, דובדבן, משמש ותאנים. אנחנו טעמנו שלוש מתוך הארבע (התות חמקה מאתנו), והיינו מרוצים – מבוגרים וילדים כאחד. הסוכרתיים ישמחו, מן הסתם, למתוק שאינו אסור, ועבור פשוטי העם מדובר בהזדמנות פז לקצץ 30 אחוז מהקלוריות בריבה בלי להרגיש בהבדל. בלי ממתיקים מלאכותיים, בלי חומרים משמרים.

שורה תחתונה: טעים מאוד, בעיקר המשמש והתאנים.

מחיר: 20 שקלים לצנצנת של 305 גרם.

קונפיטורות טוסו ללא סוכר (צילום: ירון ווינברג,  יחסי ציבור )
קונפיטורות ללא סוכר. ו... הופ! הרווחתם 30 אחוז מהקלוריות | צילום: ירון ווינברג, יחסי ציבור

דובונים חמוץ מתוק, אסם

שני טעמים חדשים לדובונים: שמנת-בצל וחמוץ-מתוק. אז השמנת-בצל הוא שמנת-בצל – כלומר אגרסיבי, מוגזם, בוטה, בנוהל. החמוץ-מתוק דווקא כיפי, עם ניחוח של חומץ כפי שמקובל בחטיפי העולם כבר שנים, ורק אצלנו משום מה נותר זן נדיר. אם כבר נפלתם בדובון, אתם בהחלט יכולים לפרגן לחמוץ החדש.

מחיר מומלץ לצרכן: 5 שקלים לאריזת 40 גרם.

אין תמונה
דובונים חמוץ מתוק. גיוון אמיתי ונחמד

קמח עם שמרים

שום חידוש אין בקמח החדש של אסם. כלומר יש: שמרים, אבל זה הכל. לקחו קמח רגיל, ערבבו עם שמרים יבשים – שני מוצרים שנמכרים במרכולים במחירים זערוריים – וארזו מחדש. אז איך זה שכל הווייב של המוצר אומר חדשנות? התשובה פשוטה – עבור כל השמרים-פוביים, ששיעוריהם באוכלוסייה עצומים במפתיע, מדובר בפתרון אמיתי וטוב. הם אפילו לא צריכים לגעת בשמרים, והנה הם מוציאים מתחת ידיהם לחמים ועוגות לתפארת. אקט שיווקי גאוני, שלא נותר אלא לפרגן לו.

שורה תחתונה: אם לשפוט לפי הצלחת הקמח התופח (שמכונה בפני קהל האופים "קמח אסם") – גם קמח השמרים עומד להפוך לשוס גדול.

מחיר: 12 שקלים לקילו.

אין תמונה
קמח עם שמרים. הברקה שיווקית

שוקולד צ'יפס בשני צבעים, דנש

שוק האפייה תמיד צמא לחידושים ולהפתעות; אין אופה חובב שלא ישמח למנז'ט בעיצוב חדש, מפית עם איור שעוד לא חשבו עליו או תבנית בצורת חפיסת שוקולד, שאין לאף אחד מלבדו. אז השוקולד צ'יפס החדשים הם בדיוק זה – משהו מלהיב, חדש ומדליק, שייתן לעוגיות שלכם ערך מוסף – לפחות עד שגם החברים יראו אותם בסופר. חצי שחור חצי לבן, חינני ומקסים ועושה כיף בעוגייה.

שורה תחתונה: כיף.

מחיר: 13 שקלים לאריזת 250 גרם.

שוקולד צ'יפס בשני צבעים, דנש (צילום: ירון ווינברג,  יחסי ציבור )
שוקולד צ'יפס בשני צבעים. לכם עוד אין כאלה! | צילום: ירון ווינברג, יחסי ציבור
>> עוגת קפה ואגוזים של אביבה
>> ומרק בצל שיעשה לכם נעים בגשם