מתכונים לשבועות

גבינות

סדרת דליסימו, קשת טעמים (צילום: שי גבריאלי, יחסי ציבור)
סדרת דליסימו, קשת טעמים | צילום: שי גבריאלי, יחסי ציבור

סדרת דליסימו, קשת טעמים

דליסימו היא סדרת המותג הפרטי של קשת טעמים, שכולה גבינות קשות (בקר, כבשים ועיזים) מיובאות מאירופה. בסדרה: שתי גאודות הולנדיות, אחת בקר ועיזים, צ'דר אנגלי, מנצ'גו ומנצ'גו כמהין מספרד, מוצרלה איטלקית, סמוקרלה הולנדית, אמנטלר מפולין ואמנטל שוויצרי.

המלצה שלנו: גאודה עיזים (14.90 שקלים ל-100 גרם) ומנצ'גו כמהין (היקרה ביותר בסדרה, 21.90 שקלים ל-100 גרם).

להשיג בסניפי קשת טעמים ברחבי הארץ, או באתר

נעם בטעמים, טרה (צילום: סטודיו 0304, יחסי ציבור)
נעם בטעמים, טרה | צילום: סטודיו 0304, יחסי ציבור

נעם בטעמים, טרה

לכבוד שבועות התרחבה סדרת נעם, ללא החומרים המשמרים, בשתי גבינות נוספות: גבינה צהובה פרוסה פיקנטית, שהיא מעט חרפרפה, וגבינה צהובה פרוסה מעושנת.

המלצה שלנו: המעושנת. לא יעזור כלום, מאז שאנחנו ילדים אנחנו חולים על הגרסאות המעושנות של גבינות, שנותנות להן נוכחות לפחות כמו של פסטרמה (כ-22 שקלים לחבילה של 200 גרם).

פטה מעודנת 5 אחוז, משק צוריאל (צילום: יחסי ציבור)
פטה מעודנת 5 אחוז, משק צוריאל | צילום: יחסי ציבור

גבינות עיזים, משק צוריאל

משק צוריאל עושה כבוד לעיזים בחג הזה, ואנחנו מאוד בעד. שני המוצרים החדשים בסדרה: גבינת קרם שמנת עיזים קרמית ונעימה 5 אחוז שומן ופטה עיזים מעודנת 5 אחוז שומן (בנוסף ל-16 אחוז הקיימת).

המלצה שלנו: הפטה המעודנת. גבינה פשוט מעולה, עדינה, רכה וענוגה, שעושה לסלט הירקות שמח ברמות (19-24.90 שקלים ל-200 גרם).

גבינות של מחלבות גד (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
גבינות של מחלבות גד | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

גבינת שמנת כמהין, גד

מחלבות גד מרחיבות את מותג גבינת השמנת ניו יורק שלהם, ומוסיפות גבינה בטעם פטריות כמהין קיץ. זהו הטעם השישי בסדרה, וללא ספק המיוחד שבהם. כדרכן של פטריות כמהין, הטעם הוא אינטנסיבי וייחודי, מה שאומר שאי אפשר לאכול מהגבינה הזאת בלי סוף. אבל ככה, על פרוסת לחם טרי, בין מנה למנה – מדובר ביופי של דבר (12.90-13.90 שקלים ל-200 גרם).

גבינות של תנובה (צילום: יחסי ציבור)
גבינות של תנובה | צילום: יחסי ציבור

גבינות חדשות בסדרת collection, תנובה

סדרת הגבינות של תנובה מתרחבת השנה עם פרמז'יאנו רוז'יאנו (גם מגוררת וגם נתח שלם), גאודה עיזים בטעם מעודן, מיקס גבינות של השף הלבן (מוצרלה, סקנדינבית וגאודה) ושתי גרסאות חדשות לפרומעז הידועה – גרסת בצל ועירית וגרסת שום, פלפל אדום ובצל – שתיהן קטנות וחמודות.

המלצה שלנו: הגאודה עיזים, שמעולה לחובבי הגבינות הקשות המעודנות (19.90-22.90 שקלים ל-150 גרם).

פסטות

צורות חדשות לפסטה פרפקטו, אסם (צילום: יחסי ציבור)
צורות חדשות לפסטה פרפקטו, אסם | צילום: יחסי ציבור

צורות חדשות לפסטה פרפקטו, אסם

כמדי שנה, אסם חוגגת את שבועות עם פסטות חדשות, והפעם אלה ריצ'יולי המסולסלת, רדיאטורי, המתאימה במיוחד לרטבים סמיכים, קונכיות גדולות למילוי ופסטה ווזוביוטו המיוחדת, שמזכירה הר געש. ויש גם ניוקי טריקולור, שיצטרף לקולקציה הקבועה.

המלצה שלנו: הכי הווזוביוטו, מה השאלה (8.90-10.90 שקלים ל-500 גרם).

מוצרים חדשים, ברילה (צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור)
מוצרים חדשים, ברילה | צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור

מוצרים חדשים, ברילה

3 צורות חדשות של פסטות מחכות לנו בברילה: פסטה טרופי - פסטה שזורה, דקיקה ובהירה; פסטה פליה א פיינו – שהיא פשוט טליאטלה בשילוב תרד; ופסטה קסטלאנה - שמזכירה קונכייה וחרוצה בחלקה החיצוני. נוסף לאלה השיקו בברילה דפי פסטה ללא גלוטן, בשורה חשובה בפני עצמה.

המלצה שלנו: הקסטלאנה, שפשוט קוראת לרוטב להיצמד אליה מכל הכיוונים (10.90-14.90 שקלים ל-500 גרם).

ומה עוד?

חטיפי ברוקולי, טבעול (צילום: סטודיו מרחב, יחסי ציבור)
חטיפי ברוקולי, טבעול | צילום: סטודיו מרחב, יחסי ציבור

חטיפי ברוקולי, טבעול

מכירים את חטיפי הכרובית של טבעול? אז לרגל החג מצטרפים אליהם חטיפי ברוקולי, באותו סגנון ממש. אצלנו הילדים הרוסים על חטיפי הכרובית, וחטיפי הברוקולי התקבלו בחשדנות השמורה לאוכל ירוק, אבל הצליחו להיכנס לארסנל די מהר. כ-29.90 שקלים לחבילה.

בצק פריך שקדים, מעדנות (צילום: יחסי ציבור)
בצק פריך שקדים, מעדנות | צילום: יחסי ציבור

בצקים חדשים, מעדנות

סדרת הבצקים המוכנים של מעדנות מתחדשת בשני מוצרים – בצק פריך עם שקדים ובצק פריך עם שוקולד. אותנו הם תפסו ביום עצלני במיוחד, ולכן הסתפקנו בקריצת עוגיות ודחיפה לתנור (אוקיי, וקצת אבקת סוכר בסוף). וואללה, יצא טעים (15.30-22.90 ל-500 גרם).

גריסיני קראנץ', מאיר בייגל (צילום: יחסי ציבור)
גריסיני קראנץ', מאיר בייגל | צילום: יחסי ציבור

גריסיני קראנץ', מאיר בייגל

סדרת הגריסיני החדשה של מאיר בייגל כוללת גרסיני בטעמי מלח, פרג ופינוקים, וכל אחד מהם ישמח להתארח על שולחן החג שלכם, לצד גבינות רכות או טחינה (11.90 שקלים).

בגט בטעמים, בונז'ור (צילום: סטודיו אסם, יחסי ציבור)
בגט בטעמים, בונז'ור | צילום: סטודיו אסם, יחסי ציבור

בגט בטעמים, בונז'ור

סדרת אותנטיק של בונז'ור מתחדשת בארבעה סוגי בגט: צרפתי לבן, כפרי עם דגנים, עגבניות מיובשות עם אגוזים וחיטה מלאה עם אגוזים. כל הלחמים שמרו על מידה נאה של טריות גם ביום שאחרי, וזה בהחלט ראוי לציון. להשיג ברשתות השיווק, 6.45-9.90 שקלים.

חג שמח!