אין תמונה
המרקים של סנפרוסט. העדשים ממש מעולה
מרקים של סנפרוסט

תקשיבו, אנשים, נפל דבר בשוק המרקים המוכנים בישראל. במילים אחרות: אנחנו ממש ממש אוהבים את סדרת המרקים החדשה של סנפרוסט. נכון, בימינו כבר חלק גדול מהמוצרים להכנה מהירה מגיעים בלי מונוסודיום ושאר רעלים, אבל מכל המרקים המוכנים שניסינו עד היום זה היחיד שבאמת יש לו טעם ביתי. נכון, לא לגמרי לגמרי (העקבות של הבצל היבש בציר מעט גסים מדי), אבל יחסית למצאי בשוק – מדובר במוצר מעולה.

כל מרק כולל לקט של ירקות ושקית קטנה של ציר (טיפה מלאכותי, אבל בהחלט סביר בטעמיו), ומצריך הרתחה ובישול של 10 דקות – מה שאומר שתוך רבע שעה אתם מצוידים באמת ביופי של מרק. הטעמים: שעועית, עדשים, אפונה, ברוקולי, תירס ומרק כתום. ממה שניסינו, העדשים הכי עשה לנו את זה, וגם האפונה סבבה. הבעיה היחידה: מה שאמור להספיק ל-4-5 מנות מספיק בערך לשתיים של מבוגרים רעבים.

>> והנה מתכוני המרקים שלנו, למי שבכל זאת רוצה להכין לבד

שורה תחתונה: אם היו אומרים לנו שזה אמא שלנו הכינה, היינו מאמינים.

מחיר: 17 שקל לאריזה.

אין תמונה
הירוקים החדשים. אנחנו הכי בעד הצ'אי מסאלה
תה ירוק בטעמים חדשים, ויסוצקי

סדרת התה הירוק של ויסוצקי תמיד נחשבה בעינינו למוצלחת. מבין כל הטעמים הכי אהבנו את הלימונית ולואיזה ואת היסמין, אף שבדרך כלל התקמצנו והשארנו אותם על המדף (26 שקל, לתה, נו...). אז עכשיו הסדרה מתרחבת בשלושה טעמים חדשים, המוצעים במחיר של 20 שקלים לחבילה – מה שכבר עושה חשק להצטייד.

שלושת הטעמים החדשים הם מאלה שפונים לאוכלוסיות מאוד ספציפיות, ולא ללוגם התה הגנרי: את הליצ'י והתות לא תמצאו אצלנו בארון (סליחה, אבל אנחנו בגישה שתה זה תה ופרי זה פרי), אבל הצ'אי מסאלה – השלישי החדש – לגמרי נכנס לנו לשגרה. הוא מעט שונה מהצ'אי הרגיל של ויסוצקי, הקינמון בו טיפה יותר דומיננטי, אבל הוא טעים ממש, ואם מכינים אותו על בסיס חלב – אפילו יכול לספק סוג של פינוק לערב חורפי.

שורה תחתונה: את הצ'אי ממש אהבנו.

מחיר: 20 שקלים במקום 26, לחבילה של 25 תיונים.

אין תמונה
בייגלה דקים דקים. טעימים, אבל אחרת
בייגלה דקים דקים

נתחיל מכך שהמוצר החדש שהשיקה חברת בייגל בייגל, "דקים דקים", הוא לא "שטוחים". על אף שמו המטעה, לא מדובר בבייגלה דק במיוחד וגם לא קטן במיוחד, אבל מה – טעים החרא הזה. ממש.

הגרסה הקלאסית, בתיבול מלח ים, מענגת בהחלט, וגם האופציה של שומשום, פרג ונגיעות שום ערבה מאוד לחך. טעם הצ'דר וכך גם הבצל והשמנת הם יותר למיטיבי לכת – טעמים סינתטיים חזקים לחובבי הז'אנר בלבד. בסך הכל אין כאן בשורה אמיתית – כולה בייגלה – ובכל זאת, כרגיל עם פיסת הפחמימה הריקה הזאת, מדובר בחומר ממכר ביותר. לא מומלץ לסופרי הנקודות באשר הם.

שורה תחתונה: מי שמחפש את הדקיקות והקריספיות של שטוחים או שטוחל'ה לא ימצא אותן, אבל המנשנש המצוי ייהנה עד מאוד.

מחיר: 11 שקלים לאריזת 300 גרם

*  *  *  *  *  *

+ אהבנו: פסק זמן בטעמים חדשים. זה כבר מזמן הפך לסוג של ספורט – לדגום את הטעמים המתעדכנים תדיר של פסק זמן ולקבוע אם הם ראויים להישאר על המדף או לא. עכשיו יש עוד שלושה: חמאת בוטנים, קרם קפוצ'ינו וקרם טראפלס. 9 שקלים ל-110 גרם

- לא אהבנו: ספרינג ארצות. בניגוד לפסק זמן ודומיו, במיצים שלנו אנחנו לא כל כך מעריכים ניסיונות הרפתקניים. ספרינג מנגו היה ויהיה הטעם המנצח, ולא יעזרו כל טעמי הפירות המשונים. 7 שקלים לליטר וחצי

>> רוצים מרק שהוא באמת ליגה אחרת? נסו את מרק השום של טעימא
>> והנה המון דברים שאתם יכולים לעשות עם שוקי עוף