אין תמונה
אחלה פיצה, ולא בזכות החריפות
ברוקלין אקסטרים פיצה

דומינו'ס מצרפת לסדרת החריפות שלה את הפיצה המתקראת בשם היומרני "ברוקלין סטייל פיצה", ויוצאת עם סדרת "ברוקלין אקסטרים", שזה אותו דבר רק עם בצק חריף. למי שתקוע בשלב ה"ברוקלין סטייל" נקדים ונספר שמדובר בפיצה דקה במיוחד, המכוסה רוטב שאמור להיות עשיר יותר בעגבניות ושני סוגי גבינות איטלקיות: מוצרלה ופרובלון.

כעדיני חך, נמענו מלנסות את הפיצה החריפה ביותר בסדרה והסתפקנו בפיקנטית, שאמורה להיות חריפה אך לא בוערת. הממצאים הם כדלהלן: את החריפות מרגישים רק בסוף הביס, ובעיקר בסוף הסלייס, היכן שאחוז הבצק גבוה יחסית (התוספת החריפה היא בבצק ולא ברוטב). ככלל, החריפות היא תוספת נחמדה אך מאוד לא הכרחית. מה שכן, העניין של שתי הגבינות הוא חתיכת שדרוג מטורף, שמפיק פיצה הרבה יותר בשרנית וטעימה.

שורה תחתונה: לכו על הברוקלין, היא מעולה. העניין של החריפות זניח.
מחיר: 68 שקל.

אין תמונה
הרוטב של ברילה. בואו נישאר בפסטות היבשות
רוטב פסטה בטעם פיצה

אם בפיצה עסקינן, חברת ברילה – שמוכרת בעיקר בזכות הפסטות היבשות שלה – החליטה לשווק גם רטבים שילכו טוב עם אותן הפסטות. אל המדור הגיע רוטב בטעם פיצה, נטול כל הוראות הכנה, כיתוב ברור בעברית או הסבר מינימלי על אופן השימוש. כמובן שהנחנו מיד שהרוטב מוכן מראש וכל שנותר הוא לחמם ולהגיש, ולכן חיממנו והגשנו.

במהרה נאלצנו לצרף לפסטה גם גבינה, בזיליקום ושאר תוספות שנועדו להסוות את הטעם המלאכותי החזק של המוצר. כל הנסיינים קבעו שהרוטב לא מוצלח, לא מספק והכי חשוב – לא מזכיר פיצה כלל וכלל. הרוטב הזה הוא שדרוג משמעותי רק למי שנוהג לאכול את הפסטה שלו עם קטשופ, כיוון שהרוטב כבר מוכן והחימום אופציונלי בלבד.

שורה תחתונה: כנראה שיש סיבה שפסטה ופיצה הם שני מאכלים שונים.
מחיר: 13-15 שקל לצנצנת של 400 גרם.

אין תמונה
עלים מוכנים לקרמשניט. חיובי ונחמד
עלים לקרמשניט

קשה לגבש דעה על ההכנה לקרמשניט של VICENZI. מצד אחד, כולה לוחיות של בצק עלים, לא משהו שאי אפשר להכין לבד בשתי דקות; מצד שני, כשמכינים לבד זה בטח לא יוצא כל כך יפה וסימטרי; מצד שלישי, אם אתם מאלה שחותכים את הגג של הקרמשניט שלכם לריבועים מבעוד מועד, כדי שלא ימעך את כל הקונסטרוקציה למוות בעת החיתוך, לא תוכלו לעשות את זה עם הלוחיות הקנויות, כי הן מתפרקות בין האצבעות עוד לפני שהסכין נוגעת בהן; מצד רביעי, הקופסה שבה מגיעות הלוחיות היא יופי של תבנית מאולתרת לקרמשניט המוגמר; מצד חמישי, גם כן קופסה קקמייקה, מפלסטיק סופר זול וסופר דק שנשבר בקלילי קלילות.

אם חייבים להגיע לדעה מגובשת, ודומה שחייבים, למרות המגבלות מדובר במוצר חיובי ונחמד, וחשוב לומר שגם טעים. רק עשו טובה – תשקיעו חצי שעה ותכינו קרמשניט אמיתי, לא את הגרסה עם האינסטנט פודינג.

שורה תחתונה: פתרון נחמד לעצלנים מאוד.
מחיר: 12-14 שקל.