אין תמונה
דובונים - לא יותר רעים מקינדר

 וונדר טדי
הכירו את ידידכם החדש wonder teddy – דובון שוקולד עם הפתעה בפנים, בערך כמו ביצת קינדר, רק בדובי. לפני הכל ייאמר שאנחנו בעד דובוני הפלא הללו, א' כי תחרות זה בריא, ב' כי בניגוד לבני הדודים העשירים של קינדר, בדובים נשמר עקרון הברזל של שכבת שוקולד לבן ושכבת שוקולד חלב – בלי התחכמויות של קרמים וכדורים ובלגנים, ו-ג' כי הם צבעוניים וחמודים, ומזכירים כל מיני חגים מעוררי קנאה של נוצרים, שבאים קומפלט עם ארנבי/ביצי/סנטה-קלאוסי שוקולד ססגוניים.
גם חובבת השוקולד והצעצועים שנקראה לבחון את המוצר שמחה בו מאוד, חיסלה שלישייה של דובונים בלי להתבלבל, ודיווחה ש"השוקולד טעים כמעט כמו קינדר, אבל הצעצועים די מבאסים" (צודקת: שניים מתוך שלושת הדובים טמנו בחובם פאזלונים קטנים, מהמתנות היותר פארש של ביצי ההפתעה. השלישי נשא ברחמו בובה קטנה ובלתי מזוהה אך חמודה בדרכה הבלתי ממותגת). עוד רטנה הנסיינית ובצדק שהביצים שבפנים קשות לפתיחה, ומחייבות התערבות בוטה של השיניים. בקיצור, השלטון נשאר אצל קינדר, אבל סחתיין על הפייט.
מחיר: 13 שקלים לחבילת שלושה דובונים (שני שקל פחות מהקינדר).

אין תמונה
סוף סוף משהו בריא שגם ילדים אוהבים

חטיפי קרקר לילדים של אוסם
מה צריך לעשות כדי להכניס קרקרים לשוק מוצרי הילדים? לא יותר מדי: רק להפוך אותם לבריאים יותר, מעוצבים יותר, ולעטוף אותם באריזה שמחה הרבה יותר. הקרקרים החדשים של אוסם הם בדיוק כאלה: עשויים מחיטה מלאה, מגיעים בצורות חביבות של בית, עיגול ושאר צורות בסיסיות שילדים אוהבים לשרבט, ולמען הסר ספק למי המוצר מיועד – מופיע שמו על השקית באותיות צבעוניות ומתוקות. חוץ מזה הוא גם לא משאיר תחושה שומנית בידיים – תכונה מטרידה ומורגשת מאוד בקרקרים בדרך כלל.
עכשיו, מאחר שילדים אוהבים מאוד לארח חברים, ומאחר שהכיבוד האולטימטיבי במבה-בייגלה-ביסלי כבר יוצא מהאף, אפשר בהחלט לצרף לשולחן גם את הקרקרים הטעימים האלה. ילד בן ארבע וחברו לגן חיסלו את כל השקית, ובהמשך אף טבלו בהר של גבינה לבנה. הוסיפו מלפפון ועגבנייה, והרי לכם ארוחת ערב בריאה בקלי קלות.
מחיר: 5.90 שקלים ל- 150 גרם

אין תמונה
מנגו בננה ומלון אין כאן, אבל קינמון יש בשפע

גלידת cinnamon buns של בן אנד ג'ריס

מכירים את האנשים המעצבנים האלה, שמזמינים מנה במסעדה וחייבים לעבור עם המלצר על כל מרכיביה כדי לוודא שאין שם משהו שהם ממש שונאים? אני אחת מהם. אני מוכנה לוותר על כדורי שוקולד אם הם רק נגעו בקוקוס, על בראוניז שעליהם עמל ידידי הקונדיטור ושכל פשעו היה שטמן בהם אגוז או שניים, ושלא אתחיל לדבר על כוסברה. קינמון, לעומת זאת, הוא לא אחד מאויביי, ומזל, כי כשהתגלגלה לידינו הגלידה החדשה של בן אנד ג'ריס, העונה לשם המסקרן "Cinnamon Buns", הייתי בצד הנכון של המתרס. אין ספק שמדובר בשילוב מוזר אך גאוני – גלידת שמנת, קרמל, פירורי עוגת קינמון והשוס הגדול, צ'אנקים רכים של בצק קינמון כמו שרק האמריקנים יודעים להמציא. גם אם אתם מאלה שמעדיפים שוקולד על קינמון, כמוני, תופתעו לגלות שהמתיקות של הקרמל יחד עם גושי הבצק עושים את העבודה לא פחות מה"ניו יורק סופר פאדג' צ'אנק" או ה"צ'אנקי מאנקי" המפורסמות. ואתם יודעים מה? כאן אפילו לא צריך לפלות את האגוזים השנואים החוצה.
מחיר: 25.90 ל-500 מ"ל

לכל המדורים הקודמים של הצרכניה, כי מישהו צריך לבדוק את המוצרים על המדף