גלידה בן אנד ג'ריס חרוסת (צילום: יחסי צילום בן אנד ג'ריס)
גלידה? לגמרי. חרוסת? פחות | צילום: יחסי צילום בן אנד ג'ריס

הדבר הכי טוב בגלידת החרוסת החדשה של בן אנד ג'ריס הוא שאין לה טעם של חרוסת. אחרי כל ההתלהבות התקשורתית, האמת חייבת להיאמר: מדובר בגלידת וניל.

אחרי שפרקנו את זה מעל לבנו, אפשר להמשיך הלאה: הנוכחות החרוסתית בבן אנד ג'ריס החדשה באה לידי ביטוי בערך כמו שהאספרסו בא לידי ביטוי במגנום שמתפאר בטעם הקפה שלו: שביל קטן שמסתלתל לו בתוך ים הווניל ונטמע בו כמעט לחלוטין. בגלידה החדשה, כאמור, מדובר ביתרון - החרוסת אליבא דבן אנד ג'ריס אינה כוללת אגוזים, ולמעשה המרכיב העיקרי בה הוא קינמון. 

>> כל מה שחדש וטעים - אצלנו בפייסבוק

ובכן, קינמון הוא תבלין שיש לנו חיבה אליו, באמת. פאי תפוחים אינו פאי תפוחים בלעדיו, הוא זה שנותן לבהרט המרוקאי טוויסט שהופך אותו למופתי, ואין מה לומר - כשהוא בא במידה הוא פשוט תבלין טעים. אלא שפה הוא לא במידה. אותו שביל שמסתלסל במעמקי גלידת הווניל (הטעימה מאוד) הוא שביל קינמוני מאוד מאוד, ומרבית הטועמים התלוננו שהוא משאיר אחריו טעם לוואי מריר. חסידיו המושבעים של הקינמון אולי יחשבו שמדובר בהברקה, האחרים כנראה יתרעמו.

בשורה התחתונה, החלק הכי טעים של גלידת החרוסת של בן אנד ג'ריס הוא הווניל, ולמרבה המזל - הוא גם החלק העיקרי שלה. רוצים להגניב את האורחים שלכם בטעם מופרך? אתם יכולים להצטייד בקופסה כזו. רק תזכרו שבתור שיחת סלון היא עובדת הרבה יותר טוב מאשר בתור גלידה.

בן אנד ג'ריס חרוסת, 24 שקלים לאריזה 500 מ"ל.

>> מתכונים לפסח