אין תמונה
ביסקוויטים עם שוקולד. יו, איך איכותי!
ביסקוויטים מצופים שוקולד, גריסון

נכון, בעתות מצוקה פתי בר עם ממרח שוקולד הוא בהחלט פתרון הולם. אבל אם בא לכם לעלות לליגה של הגדולים, נסו את הביסקוויטים המצופים החדשים של גריסון. האיכות של השוקולד (63%( מורגשת בכל ביס, והביסקוויט עובד טוב בטבילה בקפה אבל עוד יותר כנשנוש סולו. המוצר מגיע באחד משני ציפויים שונים; אני איש של שוקולד מריר, אבל נהניתי כמעט באותה המידה גם משוקולד החלב. אם הייתי מעצב את המוצר בעצמי, הייתי מוריד מילימטר מהעובי של הביסקוויט, אבל בחטיף כל כך טעים זו באמת כבר קטנוניות.

שורה תחתונה: נשנוש משובח.

מחיר מומלץ: 9.99 שקלים לחבילה של 125 גרם.

אין תמונה
השטוזים החדשים. עדיף ככה
שטוזים במתיקות מעודנת, תנובה

אם להיות כנים, לילדים שלנו אנחנו לא נותנים שטוזים. הייתה תקופה שנפלנו במוקצפים, אבל בעיקרון אנחנו משתדלים למנוע מהם את תועפות הסוכר האלה, ולפרגן להם יוגורט עם פרי או סילאן במקום. אז מה מותר השטוזים החדשים מקודמיהם? ראשית, הם פחות מתוקים, ושנית הם לבנים – שתי תכונות שמחבבות אותם עלינו, כהורים שרק רוצים להגן על הפעוטות מהג'אנק שהעולם מרעיף עליהם.

אז השטוזים במתיקות מעודנת אמנם עדינים, טעימים מאוד, וקצת מזכירים גבינה לבנה מעורבבת עם סוכר – קינוח שהיה חביב עלינו מאוד בילדותנו. לא בטוח שהיינו נותנים אותם כ"כפית ראשונה" לילד, כפי שהם מכריזים על עצמם, אבל בשביל הכפית האלף זה בהחלט מתאים ונחמד.

שורה תחתונה: עדין יותר, מרגיע יותר.

מחיר: 10 שקלים לרביעייה.

אין תמונה
שוקולד צ'יפס רכות רכות. טעים לנו!
עוגיות שוקולד צ'יפ בראוניז, פפרידג' פארם

חובבי עוגיות השוקולד צ'יפס נחלקים לשניים: אלה שאוהבים את העוגיות שלהם פריכות ופציחות, ואלה שמעדיפים אותן נימוחות ומתמוססות בפה. העוגיות החדשות של פפרידג' פארם, soft baked captive, יתאימו כמו כפפה לבני הקבוצה השנייה. הן רכות ומענגות, ממש מלטפות אותך מבפנים, ואם לא מתיקותן היתרה כנראה היינו מחסלים את החבילה בהינף אחד. תודה לאל על חסדים קטנים.

שורה תחתונה: אוי כמה שזה טעים.

מחיר: 17-19 שקלים לחבילה.

אין תמונה
פסטה אדומה. נחמד לאללה
פיקוליני עגבניות וגזר, ברילה

לאחרונה אנחנו חשדנים כלפי פסטות בצבעים. הכל בגלל חוויה לא נעימה שהייתה לנו, עם פסטה סוג ז' שהייתה אדומה ויפה אך טעמה היה כטעם ה פפריקה הנאכלת בכפית מן הצנצנת. אז ראשית תנו לנו לומר לכם, הברילה החדשה אינה סובלת מטעם הלוואי הזה, והיא טעימה ומוצלחת. לצבע האדום אחראי שילוב של עגבניות וגזר – כך שהוא למעשה מושך לכיוון הכתום – ושניהם מעניקים קורטוב מטעמם, מבלי לפלוש ומבלי להשתחצן. המחשבה שזכינו גם לשדרג את הפסטה שלנו תזונתית בכלל עשתה לנו את זה (התזונאית של החברה הבטיחה לויקופן, קרטנואידים, ויטמין C וסיבים תזונתיים).

עוד בסדרה: פיקוליני עם גזר ודלעת ופיקוליני עם תרד וקישוא. בכולן, אגב, 25 אחוז של ירקות.

שורה תחתונה: גיוון נחמד מאוד ובלתי מזיק.

מחיר: 10-11 שקלים לאריזת 400 גרם.

שתפו את ההמלצות שלנו עם החברים

>> עשינו לכם חשק למתוק? נסו את העוגה ללא אפייה של אביבה
>> הכי פשוט: מאפינס שיעשו לכם את אחר הצהריים