כשאחת מרשתות הפיצה הגדולות יוצאת עם מוצר חדש - על פי רוב משהו שכולל פחות גבינה או יותר גבינה, בפנים או בשוליים, טבעוני או מן החי - אנחנו בדרך כלל נותרים נינוחים בכיסא. קשה לחדש לנו עם פיצות, קשה לחדש עם פיצות נקודה. לאקלים הזה נכנסה הפיצה פרו החדשה של דומינו'ס, שהייחוד שלה הוא שהיא מותאמת לספורטאים אחרי פעילות גופנית, והעוד יותר ייחוד הוא שזו הפיצה שמתברר שמסי אוכל אחרי משחק. העניין של מסי, יחד עם התקווה שהפחמימה הנחמדה הזו תהפוך אותנו לשריריים וחסונים כפי שמעולם לא היינו, שלחו אותנו לטעום.

ההבדל בין הפיצה פרו לפיצה הרגילה של דומינו'ס הוא שהיא מבוססת על בצק 80 אחוז כוסמין מלא, ושמלבד מוצרלה יש בה גם גבינת ריקוטה. שני האלמנטים האלה הופכים אותה, לדעת תזונאית הספורט רקפת אריאלי וטכנולוגית המזון הדס יריב, שפיתחו אותה (גירל פאוור!), למה שצריך לאכול אחרי פעילות גופנית בשביל לבנות את השריר.

אז לכל מי שתוהה כבר נספר שהשריר שלנו לא נבנה כהוא זה, אבל אולי זה קשור לעובדה שלא ביצענו שום פעילות גופנית בחודש-חודשיים שקדמו לאכילת הפיצה. מה שאנחנו כן יכולים לומר הוא שבכל זאת מדובר במשהו חדש, שבצק הכוסמין ממש טעים, בכלל לא מבאס כפי שחששנו שיהיה, ושהריקוטה למעלה היא בהחלט יציאה.

נבין את מי שיטען שההרגשה היא כמו לנעוץ שיניים בקוטג' מחומם, כי זה בבסיסו נכון, אבל אנחנו נמנינו דווקא עם פלח האוכלוסייה שמצא את המרקם הזה נעים וטוב, ולו רק כי הוא מותיר הרבה פחות רגשות אשמה מאשר סיבים נמתחים של גבינה צהובה. שלא תבינו לא נכון, יש גם מוצרלה על הפיצה, בשפע אפילו, אבל הנוכחות של הריקוטה לצידה משווה להכל שיק מעודן יותר, ואנחנו מחבבים את זה.

בשורה התחתונה, אנחנו מוצאים את הפיצה פרו ראויה לזלילה מדי פעם - אבל לא במקום הפיצה הרגילה חלילה, בנוסף. ואם זה הולך לעשות מאיתנו מסי אז בכלל, אין תלונות.