אין תמונה
הגבינות החדשות של משק צוריאל. זהירות, נשנוש מסוכן
בולגרית מגורדת, משק צוריאל

מחיר: 23.27 שקל.

אהבנו: בלוגרית מגורדת – איך לא חשבו על זה קודם? ישר לתוך הפשטידה, או במקרה שלנו לפיצה, ששמחה מהתוספת הזו מאוד.

לא אהבנו: עד שהחבילה לא יחוסל לגמרי אתם לא תהיו רגועים. זה קשה, בולגרית זמינה מדי.

שורה תחתונה: שווה לפשטידות ולפיצות.

מה-עז (גבינת עזים בגליל) 9% שומן, משק צוריאל

מחיר: 10 שקלים.

אהבנו: הקיצוץ הדרסטי באחוזי השומן כמעט שלא פוגע בטעם, וזה יפה.

לא אהבנו: גבינת עזים בגליל מעולם לא הייתה פייבוריטית שלנו, מלכתחילה.

שורה תחתונה: מי שאוהב את ז'אנר הגליל ייהנה ממנה מאוד.

מוצרי חלב צאן של תנובה

המחיר: 10-22.5 שקלים.

אהבנו: כי חלב עזים עושה לנו טוב בבטן, ולא משאיר אותה מבולגנת מדי. שלא לדבר על הפרסטיז' – עזים זה הרבה יותר יוקרתי מפרה.

לא אהבנו: הגבינה הבולגרית סובלת קלות ממליחות יתר, וכל הסדרה הייתה קצת יותר מדי "עזית" בשבילנו.

שורה תחתונה: מומלץ, אבל רק למי שאוהב גבינות כבשים.

גבינה לבנה 5% בטעמים פסטו ושום עדין, טרה

מחיר: 7 שקלים.

אהבנו: הגבינה בטעם שום כל כך טעימה, שלא הספיק לנו הלחם.

לא אהבנו: הגבינה עם הפסטו הרבה פחות.

שורה תחתונה: אין מה לעשות, גבינה לבנה ופסטו לא הולכים ביחד. גבינה ושום דווקא כן.

יוגורט כבשים ביו 5%, מחלבת יעקבס

המחיר: 20 שקלים ל-850 מ"ל

אהבנו: משק יעקבס יודעים את העבודה, ומרגישים את זה גם ביוגורט הזה. עשיר, סמיך ובעיקר טעים להפליא.

לא אהבנו: יוגורט, לא משנה איזה, לא צריך לעלות 20 שקל.

שורה תחתונה: אם בא לכם להשקיע – זה בהחלט מקום טוב לעשות את זה.

מלית לקיש/פשטידה, גד

מחיר: 20 שקל.

אהבנו: כי בניגוד למליות שאנחנו מכינים בבית, בזו של גד יש גבינות כמו ריקוטה ופקורינו, ולא רק שמנת מתוקה וביצים.

לא אהבנו: הריח של המלית המוכנה מעט תעשייתי, ועם כל הכבוד – להכין מלית בבית לוקח בדיוק דקה.

שורה תחתונה: רק לעצלנים מאוד.

אין תמונה
החדשות של טרה. אהבנו את השום

שיפודי חלומי, גד

מחיר: 20 שקלים לשני שיפודים.

אהבנו: חלומי זה טעים, והחלומי של גד אפילו יותר מהרגיל.

לא אהבנו: 20 שקל לשני שיפודים? זה קצת הרבה.

שורה תחתונה: אופציה טובה לאנשים שהפרוטה בכיסם.

גבינת סימפוניה 22% בטעמים טבעי, זיתים ושום שמיר, שטראוס

מחיר: 11 שקלים.

אהבנו: גבינה שמנה כמו שצריך, במרקם מצוין וטעם נפלא. ניסינו אותה מעל פסטה וגם על לחם – ממש כמו חמאה טובה.

לא אהבנו: אלוהים, כמה שזה משמין. היינו צריכים לקחת את הגבינה, להחביא אותה במקרר ולהתחנן שתעזוב אותנו בשקט.

שורה תחתונה: מומלץ מאוד למי שיודע להתמודד עם רגשות האשמה הנלווים.

פטריות שמפיניון וכרישה חתוכה של סנפרוסט

מחיר: 19-20 שקל לפטריות, 17 שקל לכרישה

אהבנו:זה נוח בטירוף, חוסך את הניקוי המעיק של הכרישה ואת קיצוץ הפטריות, ותמיד זמין במקפיא למקרה שרוצים להכין מרק או פשטידה. בקיצור, פינוק.

לא אהבנו: מראה הפטריות השלמות אינו מלבב, כאילו הן הושרו בקפה לכמה ימים טובים.

שורה תחתונה: סנפרוסט זה מוצר מצוין, אבל בתכלס אין על ירקות טריים.

אין תמונה
החדשים של סנפרוסט. לעצלנים זו מתת אל

בצק שמרים מעדנות

מחיר: 23 שקל

אהבנו: כמה כיף להגיע הביתה, להחליט שמכינים עוגת שמרים ולתקתק את זה, בלי כל הבלגן הנלווה (הבצק הקנוי צריך רק התפחה אחת, ותנור). אנחנו הכנו שושנים עם מילוי של גבינות ויצא מצוין.

לא אהבנו: בשביל חובבי אפייה אמיתיים הבלגן הוא חלק מהכיף.

שורה תחתונה: אם אתם צריכים לתקתק וממש לא מחפשים חוויות – זה המוצר בשבילכם.

בצק פריך מעדנות

מחיר: 23 שקלים

אהבנו: כי נמאס לבזבז כל כך הרבה זמן בשביל קיש, וכי בצקים פריכים אוהבים שעובדים אצלם.

לא אהבנו: הבצק של מעדנות לא באמת מזכיר בצק פריך. בתור בצק עלים הוא היה עובר הרבה יותר טוב

שורה תחתונה: אם אתם רוצים בצק עלים פשוט תקנו בצק עלים – בצק פריך תצטרכו להמשיך להכין לבד.

שברי אגוזים ושקדים, סוגת

מחיר: 7-10.5 שקלים.

אהבנו: חוסך את עבודת הפטיש של השניצלים, או גרוע מזה – את קיצוץ האגוזים בסכין.

לא אהבנו: מתוק, משמין, ושוב – זמין מדי לנשנוש.

שורה תחתונה: מומלץ למי שאין לו אגרסיות להוציא על פטיש השניצלים.

>> לכל מתכוני השבועות שלנו