1. גלידת שוקולד השחר, פלדמן

יציאה, הגלידת שוקולד השחר הזאת. להגיד שזו גלידת גורמה אי אפשר, זה אפילו לא מתקרב, אבל כשתוקף החשק למתוק זה פשוט פתרון מושלם. הטעם – טעמו של שוקולד השחר, המרקם – מרקמה של גלידה, לא אקסטרה רכה, לא אקסטרה שמנתית, פשוט גלידה. יש גם גרסת שלגון, שמגיעה בציפוי שוקולד. אנחנו חיבבנו יותר את הגלידה בזכות רוטב השוקולד הזול והמעולה השפוך עליה ברוחב לב.

שורה תחתונה: יופי של יציאה.

מחיר: 26 שקלים לקופסה, 5 לשלגון.

אין תמונה
גלידת השחר. כיף חיים

2. Joya קוקוס, שקדים ושוקולד ו-Joya קפוצ'ינו עוגיות עם חתיכות שוקולד מריר, נסטלה

כשגלידת Joya פקדה את מרכולינו לראשונה, לא מאוד התלהבנו. לא הייתה לנו ביקורת קונקרטית, אבל הרגשנו שאין פה חידוש מהותי שמצריך מוצר חדש. דווקא שני הטעמים החדשים בסדרה שבו את לבנו, ונשמח לארח אותם במקפיא דרך קבע.

בשני הטעמים פקפקנו בתחילה: הקוקוס-שקדים נשמע לנו כמו חטיף בריאות שנתקע בין השיניים יותר מאשר כמו גלידה, והקפוצ'ינו העלה לנו לזיכרון גלידות קפה מהעבר, שלא הותירו זכר חיובי. לשמחתנו גילינו ששני הטעמים מצוינים, לא אגרסיביים, רכים וענוגים. אפילו בתור כאלה שגלידת קפה מעולם לא עשתה להם את זה – על הקפוצ'ינו עוגיות של Joya אנחנו ממליצים בלב שלם.

שורה תחתונה: גלידה סולידית וטעימה בטירוף.

מחיר: 30 שקל לקופסה.

אין תמונה
Joya קוקוס, שקדים ושוקולד. מפתיעה לטובה

3. מגנום דאבל שוקולד עם נוגט, שטראוס

מגנום הוא מותג עם נטייה קשה לקחת את עצמו ברצינות תהומית, ולראות את עצמו לא כארטיק אלא כדרך חיים. כל מיני מילים כמו "חוף השנהב", "מריר אקוודור" ו"infinity" מיתגו אותו אצלנו כשלגון יהיר מדי, גם אם איכותי.

הטעם החדש, דאבל שוקולד עם נוגט, חיזק אצלנו את תחושת האיכות, וגרם לנו לסלוח על כל השאר. מדובר בארטיק סופר כיפי ומפנק, מצופה שוקולד בשני צבעים, ובתוכו גלידת שמנת מעולה עם נוגט. אם כבר לצרוך מיליון קלוריות – אז ככה.

שורה תחתונה: פפפפ, איכותי.

מחיר: 10 שקלים ליחידה (כן, זה יקר לאללה).

אין תמונה
המגנום החדש. רוצה להיות חבר שלנו?

4. גלידת וניל עם נגיעות לימון, פלדמן

נכון יש את אלה שמעדיפים ופלים לימון על ופלים שוקולד? אז אנחנו מעולם לא הבנו אותם – מי בכלל המציא את הטעם הזה? – עד שטעמנו את גלידת הווניל-לימון של פלדמן. תראו, יש בזה משהו, בלימון הזה. אפילו נרחיק לכת ונאמר: זה ממש ממש טעים. כשמתחשק גלידת שוקולד זה כנראה לא יענה על החשק, אבל כשלעצמו מדובר בטעם עדין ומקסים, שאפשר בקלי קלות לחסל קופסה ממנו בלי לשים לב. מה גם שהלימון הוא לא סתם לימון, אלא שוקולד לימון, שזה תמיד עדיף.

שורה תחתונה: צנועה וטעימה.

מחיר: 24 שקלים.

אין תמונה
וניל עם נגיעות לימון. אל תטעו, מדובר בשוקולד לימון

5. קרחוני Nestea בטעמי אפרסק ומנגו אננס

כשמתאמצים ממש, מסתבר שאפילו בקרטיבים עוד יש מה לחדש. את אלה של Nestea אהבנו בעיקר בזכות הגיוון שהם הכניסו לנו לחיים – לא עוד קרחון סופר-מתוק בטעם בוטה של אננס, דובדבן או ענבים, אלא משהו קצת יותר מעודן, קצת פחות מתוק וחשוב לומר, קצת לא סקסי למראה. בן השלוש טעם וסירב להמשיך, אבל בני ה-30 נהנו עד מאוד.

שורה תחתונה: לא לילדים, כן לגדולים.

מחיר: 3 שקלים ליחידה.

קרחוני נסטי בטעמי אפרסק ומנגו אננס
קרטיב Nestea. שינוי מרענן | צילום: סטודיו אסם, יחסי ציבור

יש כאן ידע חשוב, פרגנו אותו גם לחברים

>> אתם יודעים כמה קל להכין ריבת תותים?
>> והנה דברים שווים שאפשר להכין עם בשר טחון