פיצה מעדנות עם תוספות

אין תמונה
כיף לפזר תוספות!

מבין הפיצות הקפואות, לאלה של מעדנות שמורה הפינה החמה ביותר בלבנו. ברור שפיצה קפואה לעולם לא תגיע לקרסוליה של פיצה טרייה שזה עתה יצאה את התנור, כולה מבעבעת וריחנית, והכלל הזה נכון גם על הפיצה של מעדנות, אבל יחסית למצאי במקפיאי הסופר – מדובר בפיצה סבבה.
עכשיו שודרגה המעדנות עוד שדרוג קטן, והתווספו לה שקיות קטנות וחמודות של תוספות: גרגירי תירס, פלפלים ופטריות. להגיד שזה מה שהופך את הפיצה של מעדנות לגורמה לא נגיד, אבל זה בהחלט מוסיף התעסקות משמחת בהכנתה, וכן, גם בטעם. אהבנו.

שורה תחתונה: שדרוג מקסים לפיצה הקפואה.
מחיר: 25.5 שקל למגש.

>> אם אתם בכל זאת בקטע של להכין לבד, הנה הפיצה הכי קלה שיש

צפתית מעודנת של גד

אין תמונה
הצפתית החדשה. תענוג

תקשיבו, הצפתית הזאת מעולה. אולי אפשר לזקוף את זה לזכות מלח הים הטבעי שהיא מכילה, "שהופק מאידוי מי הים הצלולים באמצעות אידוי טבעי בחום השמש", אבל בינינו, שקרן מי שאומר שהוא מבחין בהבדל. אולי זה חלב הכבשים שעושה את העבודה – אבל מה הסיכוי. מה שמביא אותנו למסקנה שכנראה שגבינה שהוכנה בשום שכל, עם מיטב המרכיבים ותשומת הלב, פשוט חייבת לצאת טוב. עדינה, מלוחה בול, נימוחה וטעימה טעימה. כיף גדול, ורק 5 אחוזי שומן.

שורה תחתונה: צפתית הורסת.
מחיר: 16 שקל לאריזת 200 גרם.

The Leaves Collection של ויסוצקי

התה החדש של ויסוצקי (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
ויסוצקי החדשים. ראויים לגמרי | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

האמת היא שאנחנו לא מתים על המוצרים של ויסוצקי. נכון, כשבא לנו תה עם חלב או סתם תה של חולים הוויסוצקי הבסיסי עושה את העבודה יותר טוב מכל ליפטון, וגם הצ'אי מסאלה שלהם מעולה, אבל בשאר הגזרות (ובעיקר טעמי הפירות) אנחנו מוצאים אותו די חלש. הריח של התיונים תמיד טוב ומגרה, אבל איפשהו במפגש עם המים כל החן וההבטחה הולכים לאיבוד.
ואז באה סדרת הפרימיום של ויסוצקי, דה ליבס קולקשן, ולימדה אותנו שכשהם רוצים, הם חושילינג יכולים. צורתם של השקיקים בסדרה משודרגת ומגניבה (פירמידות כאלה, עשויות חומר משיי), בתוך השקיקים עלי תה חתוכים גס, שמזכירים יותר חליטה מתה תעשייתי, והטעם – יופי. אנחנו ניסינו את חליטת פירות היער ואת תה הניצנים הלבן עם יסמין, ורווינו נחת. כמה מבאס שהמחיר מאמיר בהתאם.

שורה תחתונה: ויסוצקי עושים את זה כמו שצריך.
מחיר: 26 שקלים לחבילה.

גרנולה של "כוכב הבית"

אין תמונה
הגרנולה של "כוכב הבית". איכותית

עולם הגרנולות נחלק לשתי קטגוריות עיקריות: יש את גרנולות העל, אלה שמורכבות מקלאסטרים שמנמנים, בננות מיובשות, פתיתי שוקולד, תחושה שאתה אוכל חטיף איכותי ולא מזון ציפורים ומחיר גבוה. ויש את הזן הנחות יותר, שבו הרכיבים מופרדים זה מזה, התוספות דלות ובסיסיות והמחיר בהתאם. לנו אין עדיפות מובהקת לאחד מהשניים – יש פלוסים לגרנולות היקרות (למשל, כיף לנשנש אותן סתם ככה) ופלוסים לזולות (זול במחיר ולרוב גם בקלוריות). אבל הגרנולה החדשה של "כוכב הבית", מותג הבית הפרטי של רשת קו אופ ישראל, הצליחה לבלבל לנו מעט את ההיררכיה. הרכיבים בה ברורים ומופרדים – שיבולת שועל, קורנפלקס, פצפוצי אורז, תפוחי עץ, צימוקים וקשיו. אבל איכשהו, השילוב שלהם עם הדבש, הסוכר החום וקיתונות הקינמון, יוצר תחושה של איכות בלתי צפויה שלא עולה בד בבד עם המחיר. כנראה שנצטרך לפתוח קטגוריית ביניים. להשיג בכל רשתות הקו אופ, כולל מיסטר זול וממן מחסני מזון.

שורה תחתונה: זולה בטעם של יקרה.
מחיר: 14.99 שקל ל-400 גרם.

>> ואולי בכלל תכינו גרנולה בבית?