עוגיות שיבולת שועל (תלמה)

מצרכים:
150 גרם מרגרינה/חמאה
כוס וחצי דחוסה סוכר חום
רבע כוס מים
כפית תמצית וניל
ביצה גדולה או 2 קטנות
כפית מלח
כוס קמח חיטה מלאה מנופה
3 כוסות שיבולת שועל
חופן אגוזים קצוצים
תבנית משומנת

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים חמאה, סוכר, ביצה, מים, תמצית וניל.
מוסיפים קמח ומלח.
מערבבים, מוסיפים שיבולת שועל ואגוזים.
מניחים בעזרת כפית על התבנית ואופים 15 דקות.

* צולם במטבחי Zeyko ברמת השרון.

רוצים עוד מתכוני עוגות ועוגיות?