ספינג' קלאסי עם מייפל וקינמוןהספינג', בן דודה האהוב לא פחות של הסופגנייה, לא נהנה אומנם מהזרקת הריבה המסורתית, אבל אל תדאגו לו - הספינג' מקבל את שלו עם מעטפת יפה של סוכר ועוד קצת סירופ מייפל, שיהיהנטלי לוין|mako אוכל| פורסם12/12/1707:27 ![]() צילום: נטלי לוין, mako אוכל |
המצרכים :ל-15 ספינג':
לטיגון:
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה קמח שמרים, סוכר, מלח, וניל ומים במשך 3-4 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ודביק. 2מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במקום חמים כשעה, או עד שהוא מכפיל את נפחו. 3מחממים בסיר רחב שמן על להבה בינונית-גבוהה. השמן מוכן לטיגון כאשר מכניסים כף עץ לתוכו ונוצרות סביב הכף בועיות קטנטנות. 4בעזרת ידיים משומנות קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג מהבצק ויוצרים במרכז כל כדור חור. 5מטגנים את הספינג בשמן החם 3-4 דקות או עד הזהבה עמוקה. 6מוציאים בכף מחוררת ומניחים על צלחת מרופדת נייר סופג לקירור. 7בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר וקינמון לתערובת אחידה. 8טובלים את הספינג' המוכנים בתערובת הסוכר והקינמון. 9מגישים עם סירופ מייפל בנדיבות ואגוזי לוז מקורמלים. הערות: * הספינג' במיטבם ביום ההכנה וכמה שיותר קרוב לטיגון. * אם לא אוהבים קינמון אפשר להשמיטו. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |