אוכל
אוכל
עוגות בקערה אחת

עוגת מייפל

תפוחה ואוורירית, מתוקה וחמימה, אחת ויחידה. עושה רושם שהקור כאן כדי להישאר, ויש רק דרך אחת להילחם בו: עם המון מתוק, וכמובן משקה מהביל ליד. עוגת מייפל נשמעת כמו הפתרון המושלם

|mako אוכל| פורסם13:08
עוגת מייפל (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.5714reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות:

  • 4 ביצים בגודל L
  • כוס (200 גרם) סוכר לבן רגיל
  • שליש כוס (65 גרם) שמן קנולה
  • כוס סירופ מייפל
  • כפית תמצית וניל
  • מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32%
  • 2 כוסות ועוד שליש (330 גרם) קמח לבן רגיל
  • מעט מלח
  • כפית וחצי אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה.

2טורפים במהירות בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ואוורירית.

3מוסיפים שמן, סירופ מייפל ותמצית וניל ומערבבים.

4מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים שוב.

5מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה.

6מעבירים לתבניות ואופים כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

7מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

* תמיד מומלץ להשתמש בסירופ מייפל אמיתי על פני אלו התעשייתיים.

>> לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה

>> בפעם הקודמת הכנו עוגת פרג ולימון

תגיות:מייפל
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il