עוגת מייפלתפוחה ואוורירית, מתוקה וחמימה, אחת ויחידה. עושה רושם שהקור כאן כדי להישאר, ויש רק דרך אחת להילחם בו: עם המון מתוק, וכמובן משקה מהביל ליד. עוגת מייפל נשמעת כמו הפתרון המושלם![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה. 2טורפים במהירות בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ואוורירית. 3מוסיפים שמן, סירופ מייפל ותמצית וניל ומערבבים. 4מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים שוב. 5מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה. 6מעבירים לתבניות ואופים כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 7מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * תמיד מומלץ להשתמש בסירופ מייפל אמיתי על פני אלו התעשייתיים. >> לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה תגיות:מייפל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |