עוגת שוקולד פרווההילדים שוב חוגגים יום הולדת? עוד פעם מתלבטים איזו עוגה להכין להם? נראה לנו שלפחות לשנה הקרובה נגמרו לכם ההתלבטויות. עוגת שוקולד פשוטה, עסיסית, מהירת הכנה ובעיקר ללא מוצרי חלב. הרווחתם![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית עגולה 24 ס"מ או תבנית קוגלהוף):
לציפוי (אופציונלי):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה. 2טורפים בקערה את הביצים עם הסוכר הלבן וסוכר הווניל. 3מוסיפים את השמן ורסק התפוחים ומערבבים. 4מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבים קלות. 5מערבבים את כפית הקפה עם המים הרותחים ושופכים לתוך הקערה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור ל-30 עד 35 דקות, עד שהעוגה מוכנה העוגה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. 7מכינים את הציפוי (לא חובה): בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל מניחים את קוביות השוקולד המריר, מוסיפים מים רותחים וממיסים בפולסים של 10 שניות בכל פעם. 9מוציאים, מערבבים, ואחרי המסה מוחלטת מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים. מצפים את העוגה ומגישים. * העוגה נשמרת כארבעה ימים בטמפרטורת החדר או במקרר כשהיא מכוסה היטב. ככה בדיוק דמיינו אותך|צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה >> בשבוע שעבר הכנו עוגת פקאן, קינמון וסוכר חום >> והנה עוד המוןמתכונים לעוגות שוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |