המצרכים (20 מנות):לקראמבל:
לגלידת עוגת גבינה (ללא מכונה):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. שמים בקערה את כל חומרי הקראמבל, ובוחשים בכף עד לקבלת בצק אחיד. 2על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מפוררים את הבצק באמצעות פומפייה גסה (או בעזרת הידיים). אופים כ-12 עד 14 דקות עד להשחמה קלה ומצננים. 3מערבבים בקערה את גבינת השמנת והחלב המרוכז במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה ומערבבים אותה לתוך תערובת השמנת והחלב המרוכז בתנועות קיפול. 4מפזרים מחצית מהקראמבל בתחתית תבנית מרובעת (20 ס"מ) מרופדת בנייר אפייה ומהדקים מעט לשכבה ישרה. במידת הצורך, מפוררים או קוצצים קודם בסכין את גושי הפירורים שנצמדו במהלך האפייה. יוצקים על הפירורים את מלית הגבינה, מפזרים את יתר הקראמבל מעל ומהדקים קלות. מעבירים להקפאה ל-6 שעות לפחות ורצוי למשך לילה שלם להתייצבות מלאה. 5פורסים לקוביות בגודל הרצוי ושומרים במקפיא בקופסה אטומה. מומלץ להוציא לטמפרטורת החדר כמה דקות לפני שאוכלים. *הקוביות נשמרות בקופסה אטומה במקפיא שבוע וחצי לפחות. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |