עוגיות טביעת אצבע עם ספרינקלס ושוקולדיםעוגיות קקאו רכות שמצופות בסוכריות צבעוניות, מתפצפצות בפה ומקבלות נגיעה סופית ומפנקת במיוחד של שוקולד מריר ושוקולד חלב. עשרים דקות עבודה מצדכם ועוד קצת בתנור - ויש לכם משלוח מנות מתוק, שמח וצבעוניענבל לביא|mako אוכל| פורסם05/03/1705:56 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מקרימים חמאה, סוכר וקורט מלח כ-2-3 דקות עד לקבלת קרם רך. מוסיפים חלמון ותמצית וניל ומערבלים להטמעה. מוסיפים קמח וקקאו מנופה ומעבדים לבצק אחיד. 2יוצרים מהבצק כדורים קטנים של 2 ס"מ (קחו בחשבון שהעוגיות תופחות מאוד באפייה), מגלגלים בסוכריות צבעוניות לציפוי, ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצרים גומה קטנה במרכז כל עוגייה בעזרת האצבע או בעזרת ידית של כף עץ. 3מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 10-12 דקות, כך שהעוגיות תפוחות אך עדיין רכות למגע. מחזקים שוב את השקע במרכז כל עוגייה בעזרת האצבע ומצננים. 4ממיסים את שני סוגי השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרוגל או על בן מארי וממלאים את השקעים במרכז כל עוגייה. מקררים מעט להתייצבות, שומרים בקופסה אטומה. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות תגיות:עוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |