המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מנטפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כפיות גדושות של ממרח שוקולד, ומקפיאים לשעה. 3במערבל חשמלי עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה והסוכר למשך כמה דקות עד לקבלת קרם בהיר. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח, לשים עד לקבלת בצק אחיד, ומכניסים למקרר למשך לחצי שעה. 4מחלקים את הבצק ל-20 כדורים של כ-4 ס"מ, ומשטחים כל כדור בכף היד, מניחים מלית שוקולד במרכז, סוגרים את הבצק מעל ומגלגלים לכדור. 5מסדרים את הכדורים במרווחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מצמידים מעל קוביות שוקולד קצוצות ואופים כ-12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות, מצננים וזוללים. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות >> בשבוע שעבר הכנו סנדוויץ' פבלובה שוקו-קוקוס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |