
קאפקייקס בנופיאז מה יש לנו כאן? מאפינס בננה נהדרים, מילוי אינטנסיבי וטעים של ריבת חלב וטופינג של קרם שוקולד וקוקוס מטריף. בקיצור, הכי תכינו לנו כזהחן ואלון קורן|mako אוכל| פורסם08/05/1607:09 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):למאפינס:
לקרם שוקולד וקוקוס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2טורפים יחד את הביצים, הסוכר, המלח, השמנת, החלב, השמן, הווניל והבננות לתערובת אחידה. מתחילים בהכנת הבלילה|צילום: דרור עינב, mako אוכל בלילת המאפינס כמעט מוכנה|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4מוזגים לכוסות או לתבנית מיני מאפינס ואופים כ-15 דקות, עד שהמאפינס תפוחים ויציבים. מצננים. מזלפים את הבלילה לתבניות|צילום: דרור עינב, mako אוכל5בעזרת כפית פריזיאן מוציאים מעט מהמאפינס המוכנים ויוצרים שקעים במרכזם. מעבירים את ריבת החלב לשקית זילוף ומזלפים לתוך השקעים. מרוקנים בעזרת כפית פריזיאן|צילום: דרור עינב, mako אוכל וממלאים בריבת חלב|צילום: דרור עינב, mako אוכל6מכינים את הקרם: קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה. קוצצים את השוקולד ומעבירים לקערה|צילום: דרור עינב, mako אוכל7מחממים את קרם הקוקוס לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. ממתינים כדקה ומערבבים לגנאש אחיד ומבריק. מצננים במקרר כשעתיים, עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-8 מעלות. מערבבים עם קרם הקוקוס לקבלת גנאש|צילום: דרור עינב, mako אוכל8מעבירים את הקרם לקערת מיקסר יחד עם השמנת המתוקה ומקציפים לקרם יציב מאוד. 9מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על המאפינס. 10מקשטים בשבבי קוקוס קלוי, ומגישים. מוכן!|צילום: דרור עינב, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |