הוא זכה בתואר "שף השנה" לשנת 2007, המסעדות שלו מככבות בצמרת הקולינרייה בישראל ועכשיו הוא מצטרף לפאנל השופטים של "בייק אוף ישראל". מאיר אדוני, שבבעלותו מסעדות כמו "כתית", "מזללה" ו"בלו סקיי", פתח לאחרונה מסעדה נוספת בניו יורק בשם "נור". המסעדה זוכה להצלחה רבה, ולכן אין פלא שאת רוב זמנו הוא מעביר על קו ישראל-ניו יורק. 

עוד בילדות אדוני בישל כתחביב, כשההשפעה המרכזית על סגנון הבישול שלו הגיע מאמא שלו ומסבתו. רק לאחר השירות הצבאי בחיל הים, בגיל 21, התחיל אדוני לבשל באופן מקצועי במלון "הולידיי אין קראון פלאזה" שבתל אביב. משם, עבד תקופה קצרה אצל השף עזרא קדם במסעדת "ארקדיה" בירושלים, עבר השתלמות ב"קורדון בלו" שבסידני אוסטרליה, והמשיך למספר קורסים בבית הספר הקולינרי "לנוטר" שבצרפת. 

הפעם הראשונה שבישלתי הייתה: "בגיל שש".

המנה הכי הזויה שנתקלתי בה היא: "עוף מבושל בשלפוחית שתן - היה מאוד טעים".

המנה הכי מטורפת שהכנתי היא: "זו שאכין מחר".

המרכיב האהוב עליי הוא: "אוהב כל מה שניתן לרגש איתו".

המרכיב השנוא עליי הוא: "שמיר".

אם לא הייתי שף, הייתי: "שף - אין מצב אחר".

הביקורת הכי קשה שקיבלתי היא: "היה נחמד".

המודל לחיקוי שלי הוא: "הסבתות של כולנו, שהצליחו ליצור אוכל מטורף באפס תנאים".

עוגת שחיתות בשבילי היא: "כל מאכל שמרגישים שנעשה באהבה".

אני מחפש באופה המושלם ש: "תהיה לו נשמה גדולה, סקרנות ורצון לרגש".

"בייק אוף ישראל" החדשה משודרת בקשת, ערוץ 12