רק לפני שבועיים פרסמנו תחקיר על המשלוחים ברשת רמי לוי, גם מאחורי הקלעים, וגם איך קיבלנו את המוצרים הביתה. עכשיו אנחנו בודקים את שלושת הרשתות האחרות: יינות ביתן, שופרסל וויקטורי.

ויקטורי

עלות משלוח: 30 שקלים

דגים: טמפרטורה נדרשת: 12- מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: מעלה אחת

נקניק פסטרמה: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: 20 מעלות

מעדן חלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: 14.8 מעלות

חלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: 18 מעלות

שופרסל

עלות משלוח: 30 שקלים

חלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: 3.4 מעלות

בשר טחון טרי: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: 4- מעלות

יינות ביתן

המשלוח הגיע מלוכלך, כאשר הבשר התערבב עם החלב. שילמנו על 12 מוצרים וקיבלנו 10.

שניצל: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: 10.6 מעלות

חלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלות

         טמפרטורת המוצר שהתקבל: 12 מעלות

מיינות ביתן נמסר בתגובה: "מדובר במקרה חריג ויוצא דופן שאינו מייצג כלל את הסטנדרטים השירותיים של הרשת והוא ייבדק לעומק".

 

מרשת ויקטורי נמסר בתגובה: "רשת ויקטורי משקיעה משאבים רבים למתן שירותים מהטובים ביותר באר. מדובר בענף סבוך הסובל מבעיות רוחב לכלל השחקנים בשוק. ההנחיה של אייל רביד, מנכ"ל ויקטורי, היא לשרת ולפצות בכל בעיה מבלי להערים קשיים מיותרים".