התיירים אומנם לא הגיעו בהמוניהם לארוויזיון אבל הישראלים שיצאו ליהנות משלל המסעדות בכפר האירוויזיון הכניסו הרבה כסף למסעדנים.

"היו תיירים", מדגיש חיים כהן, "אבל הם פשוט נבלעו בין מאות הישראלים שהגיעו לאכול וליהנות".

כהן חושב שהמחשבה על מאות אלפי התיירים שיגיעו הייתה שגוייה מלכתחילה. "אני חושב שהתבססו על אירועים באירופה שתמיד מגיעים מאות אלפי אנשים כי זה נגיש וקרוב". מנגד, הוא מניח שאם בתי המלון לא היו מקפיצים מחירים היינו יכולים לראות כאן יותר תיירים.

כהן מודה שהקמת דוכן היא יותר ריווחית לעומת ניהול מסעדה. "מעבר לכסף, בדוכן אתה נגיש לקהל. הם נוגעים בך, צועקים עליך, אתה לוקח איתם סלפי בנדיבות ויש בזה משהו מאוד מרתק ומשמח".