ארי
סלבס
מגזין סוף השבוע

שנת השבתון של ארז קומרובסקי

הוא אולי נראה שאנטי, אבל האמת היא שמדובר באחד השפים העסוקים בישראל, עם קייטרינג מצליח, סדנאות פופולריות וספרי אפייה רבי מכר. בראיון אישי מסביר ארז קומרובסקי איך מוצאים את הייעוד האמיתי ולמה הוא לא מרגיש כלום כשהוא עובר ליד סניף של לחם ארז, וגם מכריז על הפסקה - אבל לא בשביל לנוח

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 30/06/16 11:40 
ארז קומרובסקי מתת (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור
הלמן אלדובי