mako
פרסומת

סיפורי תחרה: האחיות קרדשיאן מדגמנות הלבשה תחתונה

אחרי התמונות שלהן מדגמנות את הקולקציה המנומרת שעיצבו ל"סירס", מתפרסמות עכשיו תמונותיהן של קים, קלואי וקורטני בתחתוני תחרה וחזיות. היינו אומרים שזאת הפעם הראשונה שהן נחשפות כך – אלמלא קלטת הסקס של קימי

קרן בר לב
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
הקרדשיאנס. לא זוכרים אותן לבושות

הקרדשיאנס כמו שאף פעם לא ראיתן אותן? טוב, לא ממש. אם ראיתם כבר את השער הידוע לשמצה של קים למגזין "W", או את קלטת הסקס שלה שמככבת ברשת, התמונות הללו לא ממש יזיזו לכם.

אבל עדיין – התמונות האלה, שצולמו במסגרת קטלוג קולקציית קרדשיאן ל"סירס", הן עדיין תמונות סקסיות ביותר, במיוחד בהתחשב בכך ששלוש האחיות לבית קרדשיאן מככבות בהן יחד בתחתונים וחזיות.

קים, קורטני וקלואי הצטלמו במאי האחרון לקטלוג המדובר, ממנו שוחררו כבר התמונות שלהן בקולקציה המנומרת. במאי חשפה קים שמי שצילמה אותן היתה לא אחרת מאשר הצלמת המפורסמת בעולם. "איזה יום מדהים!" צייצה אז בטוויטר שלה. "צילמנו עם האגדה החיה בכבודה ובעצמה, אנני לייבוביץ'! אני נשבעת, זה היה כזה יום פוקח עיניים".

אגב, שלוש האחיות המפורסמות הן לא היחידות שעמדו מול מצלמה לאחרונה. גם חצי-האחות הצעירה שלהן, קנדל ג'אנר (15), הצטלמה שוב לקטלוג שמלות הנשף של שרי היל, וחשפה את התמונות מאחורי הקלעים בבלוג שלה. בקרוב סדרת הריאליטי?

אין תמונה
עכשיו נזכרנו
אין תמונה
מי הכי סקסית?
קנדל ג'נר
קנדל ג'אנר. בגיל 21 תקבלי ריאליטי
פרסומת
אין תמונה
עדיין סולידית