mako
פרסומת

טלוויזיה במיטבה: רן דנקר חוזר

אחרי הפסקה ארוכה מאירועים ופלאשים, רן דנקר חוזר לתעשייה בסדרה חדשה אותה השיק אמש. שני כהן דאגה להחזיר אותו מהר לעניינים

פורסם:
הקישור הועתק

פרמרייה תא גורדין
זה השלב שאתה צריך לחייך למצלמות | צילום: עודד קרני

הוא בוודאי לא יודה בכך בקול רם, אבל בטוח שרן דנקר קצת התגעגע להתמנגלויות עמוסות פלאשים אחרי היעדרות ממושכת לטובת שהייה בגולה.

הכוכב המתקמבק עלה על מדי ייצוג הולמים והתגלגל למתחם הסינמה סיטי בגלילות לטובת פרמיירה לסדרה החדשה של רון לשם ועמית כהן, "תא גורדין", בה הוא יככב החל מחודש ינואר בלוויין.

את כישרונו המוכר יחלוק דנקר בסדרה לצד רשימה מפוארת של שחקנים שכוללת בין היתר את מוני מושונוב, הלנה ירלובה, מארק איווניר ואביב אלוש.

הקאסט המכובד הגיח בתפוסה מלאה להקרנה, ומלבדם סיפקו נוכחות גם מרינה מקסמליאן בלומין, צביקה הדר וגם הרכש החדש לנבחרת "ארץ נהדרת", רועי בר נתן, בשילוב עם השותפה החדשה שני כהן שדאגה לארח חברה לדנקר בשלב קבלת הפנים.  

פרמרייה תא גורדין
הרבה דברים השתנו כאן מאז "השיר שלנו" | צילום: עודד קרני
פרמרייה תא גורדין
שלחו אותך מהוט לרגל? | צילום: עודד קרני
פרמרייה תא גורדין
אלוש. לא רק עספור | צילום: עודד קרני
פרסומת
פרמרייה תא גורדין
בר נתן. יש כבר דמות ב"ארץ"? | צילום: עודד קרני
פרמרייה תא גורדין
לשם עם ירדני. הבייבי שלו | צילום: עודד קרני