שלוש שנים אחרי שנטלי דדון תבעה את איש יחסי הציבור שי כהן דבי בסך 300 אלף ש"ח בטענה ללשון הרע, נזיקית ועוולה מסחרית - השופט דחה את התביעה ואילץ את דדון לשלם 10,000 ש"ח הוצאות משפט. 

לפי כתב התביעה שהגישה דדון לבית משפט השלום בתל אביב בשנת 2020, נשלחה הודעת וואטסאפ לכאורה ממכשירו של כהן דבי, בקבוצה של מכרים, קולגות ואנשים מהתעשייה, ובה הכותב הציג את דדון כ"כזו אשר מוכרת את גופה ונותנת שירותי מין תמורת כסף, תוך ציון שמות של אנשים מבוגרים עימם, לכאורה, שוכבת התובעת", כך על פי כתב התביעה.

עוד נכתב בתביעה: "פרסום פוגעני וחמור ברבים, לרבות במספר קבוצות וואטסאפ בהם חברים הגורמים השולטים בתחום תקשורת ובידור בישראל בתפוצה רחבה ביותר של מאות ואלפי אנשים שנועד לפגוע בתובעת ביודעין, בשמה הטוב ובמוניטין שצברה בעמל רב, במרוצת שנים, במסווה של 'פריצה למכשיר הנייד של הנתבע' וניסיון מקומם שלו להפיל את האחריות על צד שלישי".

כהן דבי טען ש"הוא לא הכותב והייתה השתלטות עוינת על הטלפון". "שלוש שנים שהתובע נמצא בתוך הסיפור הזה, מאפריל 2020... נאמרו הרבה דברים לא נכונים", טען עורך דינו של הנתבע בביהמ"ש. "אני יכול להראות לבית המשפט התכתבות של הנתבע עם המשטרה והוא קיבל הנחיה לשים אותו בצד כשהוא כבוי. לנו ברור שמדובר בפריצה, כאשר אנשים שטוענים את הטענה כטענת סרק לא הולכים למשטרה ולא מספקים מידע, וכל התנהלות הנתבע מוכיחה את הכנות בדבר פריצה והניסיון לטפל בעניין".

בסופו של דבר, אחרי שלוש שנים ולא מעט חילופי דברים בביהמ"ש, השופט כאמור החליט לבטל את התביעה וחייב את דדון לשלם לדבי כהן הוצאות משפט בסך 10,000 ש"ח. זאת בנוסף ל-5,000 ש"ח נוספים ששילמה דדון קודם לכן, בגלל שהוציאה נגד כהן דבי פסק דין בהיעדר הגנה, והוא בוטל כי הוכח שלא מסרה לו את התביעה.

מנטלי דדון נמסר בתגובה: "היח"צן לא שיתף פעולה, לא מסר את מכשיר הנייד לבדיקה והתנהג בצורה מחשידה. הוא נהנה מההפקר והספק לאור ממצאי המשטרה שהתגלו לאחר התביעה. בהתאם לזאת, החלטתי לבסוף לדון אותו לכף זכות ולמחוק את התביעה נגדו, בימים אלו של נזקים אדירים אשר מתקיימים בשל הכפשות שווא וחרמות צר לי שהיחצן הנ"ל ממשיך במסע השקרי שלו נגדי ובהפצת פייק ניוז. מאחלת לו כל טוב ואהבת חינם".

עו"ד רון לוינטל, משרד לוינטל גלעד ושות', בא כוחו של שי דבי כהן מסר: "לרוב, הטענה כי 'מישהו אחר פרץ לי לחשבון וכתב במקומי' נשמעת כמו תירוץ. כאן, למן הרגע הראשון, הביא הנתבע אישור שפנה למשטרה, חוות דעת של מומחה לפריצות מחשבים, התראה שהמשטרה עצמה פרסמה בזמן אמת על פריצות לאפליקציית ווטאסאפ, ובהמשך - תיק משטרתי שלם שבו הוצאו צווים, שהובילו אל משתמש קצה בצרפת שזהותו עדיין לא ידועה. נטלי דדון ידעה למן הרגע הראשון כי הלקוח שלנו, שי דבי כהן, לא כתב עליה דבר, אבל העובדות לא עניינו אותה והיא ביקשה לאמלל אותו, לרדוף אותו ולהיפרע ממנו. שהוא ישלם על משהו שמישהו אחר כתב בשמו. זה היה הליך סרק. ואחרי 3 שנים היא בסוף נדרשה לשלם לו 15,000 שקלים. העיקר ששמו נוקה בסוף".