mako
פרסומת

נעים להכיר: ככה איתמר עמי נראה בגיל 18

לא היה דרוש מאמץ רב כדי שנתאהב בחתן הראשון של "חתונה ממבט ראשון" (קשת 12), איתמר עמי. הערב ישודר פרק החופה המרגש של החתן המתוק, ורגע לפני שהוא עובר לפרק הבא בחייו, חברתו מהתיכון פרסמה תמונות שלו מגיל 18. הלם זו לא מילה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
איתמר עמי
איתמר עמי | צילום: מתוך חתונה ממבט ראשון , קשת 12
הקישור הועתק

אתמול שודר פרק הבכורה של "חתונה ממבט ראשון", וכולנו התאהבנו בחתן ובכלות שנכנסו לחיינו. הערב (ד') ישודר פרק החתונה של איתמר עמי וקארין שניידרמן, ורגע לפני שהם הופכים לזוג מן המניין חברתו של עמי מהתיכון התגייסה כדי לעשות לו קצת בושות.

זוכת "המירוץ למיליון", יעל כרמון, פרסמה בסטורי שלה סדרת תמונות מימי התיכון, אותו העבירה יחד עם החתן המתוק. "יש לי מלא מה להגיד על חתונמי, אבל בינתיים קחו תמונה שלי ושל איתמר מכיתה י"ב. תמונה שעלולה לשרוף את שנינו בתעשייה לנצח נצחים", היא כתבה, ופרסמה תמונה של השניים ממה שנראה כמו טיול שנתי.

איתמר עמי בתיכון
כל החבו. איתמר עמי בתיכון | צילום: אינסטגרם, אינסטגרם
איתמר עמי בתיכון
היה חתיך גם אז. איתמר עמי | צילום: אינסטגרם, אינסטגרם

אחרי שנרגענו מההתלהבות מעמי בן ה-18, החתן המתוק פרסם את הסטורי גם בעמוד האינסטגרם שלו. "ציפיתי לטוקבקים וביקורות, אבל לא צפיתי פיגוע התאבדות. לא רע בכלל", הוא כתב, ובהמשך השיב לאיום של כרמון שהיא תפרסם תמונות מהמסע לפולים וכתב: "שולף את התמונות מהנשף נשמה". אנחנו מהופנטים.

איתמר עמי בתיכון
מחכים לתמונות מהפרום | צילום: אינסטגרם, אינסטגרם