המשתמשים בטוויטר יודעים לספר שיש שני סוגים של צייצנים: כאלה עם וי כחול, וכאלה בלי. הוי הכחול, כמו ברשתות אחרות, הוא דרכו של טוויטר לאשר שהמשתמש הזה הוא הדבר האמיתי, והוא רלוונטי בעיקר עבור אנשים בפרופיל גבוה שמשתמשים באפליקציה: סלבריטאים, עיתונאים, סופרים, פוליטיקאים וכאחרים. אבל לפעמים, גם טוויטר יכולה לטעות - הסופר קורמאק מקארתי, שידוע בעיקר בתור הסופר של "ארץ קשוחה" (ספר שהפך לסרט המצליח וזוכה האוסקר של האחים כהן), הודיע דרך היחצ"ן שלו שעמוד הטוויטר שנשא את שמו וזכה לסימון הוי הכחול הרשמי היה, למעשה, חשבון פארודי ומזויף.

בדיעבד, לא קשה היה להבין את זה, גם בלי ההבהרה של הסופר. מקארתי זוכה פרס הפוליצר ידוע בתור סופר רציני, בעל סגנון כתיבה מינימליסטי. אמנם התמציתיות שבה הוא כותב את ספריו הייתה יכולה לעבוד טוב בטוויטר, רשת חברתית שכל פוסט בה מוגבל ל-280 תווים לכל היותר, אבל מקארתי עצמו גם ידוע בתור אדם פרטי במיוחד. למעשה, הוא התראיין בדיוק פעמיים בשלושת העשורים האחרונים: פעם אחת בריאיון לניו יורק טיימס ב-1992, ובפעם השניים בריאיון טלוויזיוני עם אופרה ווינפרי ב-2007. למעט הפעמיים האלו, מקארתי ידוע בתור מי שבקושי מתבטא פומבית.

לעומת זאת, הציוצים שעלו בחשבון תחת השם "CormacMcCrthy" היו הרבה יותר מבודחים משהיה מצופה מסופר זוכה פרסים וחמור סבר כמוהו. באחד, נכתבו בחשבון המזויף הגיגים על קמבוצ'ה; בשני, הערה מבודחת על עוגיות מזל. באחד הציוצים, נכתב בחשבון המזויף ש"היחצ"ן שלי יושב לי על הווריד בגלל שאני לא משתמש לעיתים קרובות מספיק באתר המחריד הזה. הוא אומר שהמספרים בירידה משהו משהו למי אכפת. הנה. כתבתי ציוץ. אתה שמח עכשיו, טרי?". הציוץ זכה לוויראליות מרשימה - הוא גרף 12 אלף שיתופים ומעל ל-120 אלף לייקים. Random House, חברת ההוצאה לאור שמוציאה את ספריו של מקארתי, אישרה למגזין Entertainment Weekly ש"החשבון אכן מזויף". 

זוהי אינה הפעם הראשונה בה מדיניות הוי הכחול של טוויטר מעוררת מחלוקת. ב-2017, טוויטר העניקה את סימון הוי הכחול המאשרר למספר אנשי ימין קיצוני, שארגנו את הצעדה בעלת המאפיינים הניאו-נאציים בשרלוטסוויל, שם נרצחה מפגינת נגד. למעשה, זוהי אפילו לא הפעם הראשונה בה חשבון מזויף של קוראמק מקראתי נהיה ויראלי. בשנת 2015 עלה חשבון מזויף בשם הסופר שהתכנה "cormacmccarthyw", ושנה לאחר מכן, חשבון מזויף אחר שהתחזה לבית ההוצאה לאור של מקארתי טען שהסופר נפטר. זה, כאמור, מאוד לא נכון - מקארתי בן ה-88 חי ובועט. הוא פשוט לא בטוויטר.