בסוף השבוע האחרון מתה בגיל 53 השחקנית אן הייש, כשבוע לאחר שנפצעה קשה בתאונת דרכים. ביום שישי 5 באוגוסט הייש התנגשה עם רכבה בחנייה של בית ובהמשך בבית נוסף, שעלה באש. הייש, שסבלה מכוויות רבות, אושפזה בבית החולים והייתה בתרדמת. במשך שבוע מצבה הוגדר קריטי, עד ששעות ספורות לפני מותה נודע כי היא נמצאת במוות מוחי וכי היא לא צפויה לשרוד. בבדיקות שנערכו התברר כי הייש הייתה תחת השפעת קוקאין ואולי פנטניל בזמן תאונת הדרכים. אחרי שהלכה השחקנית לעולמה, המשטרה הודיעה כי היא משהה את חקירת המקרה. 

כעת, לאחר מותה של הייש, ישנה התעניינות מחודשת בספר הזיכרונות שלה, "Call Me Crazy". הספר, שראה אור ב-4 בספטמבר 2001 – לפני מעל לשני עשורים – נחשב כעת ל"פריט אספנות" באמזון. מחירו של הספר עלה משמעותית בימים האחרונים: בתחילה, הוא נמכר ב-200 דולר, בהמשך המחיר זינק ל-499 דולר וכעת נמכר הספר בלא פחות מ-749 דולרים.

בספר, תיארה הייש – שמוכרת במיוחד בזכות התפקידים ב"שישה ימים שבעה לילות" ו"וולקנו" – את חייה רצופי המהמורות. בין השאר, היא סיפרה בהרחבה על מערכת היחסים הסוערת שלה עם אלן דג'נרס, איתה הייתה בזוגיות במשך שלוש שנים בסוף שנות התשעים. הייש כתבה בספר גם על ההתמודדות שלה עם הילדות הטראומתית שלה. היא סיפרה על יחסיה המורכבים עם אביה, שלדבריה התעלל בה מינית בילדותה, ועל מותו של האב מאיידס, כשהייתה נערה.

 

בראיון שהעניקה הייש לתוכנית הטלוויזיה "20/20" בשנת 2001, התייחסה השחקנית לשם הספר – בתרגום חופשי, "תקראו לי משוגעת" – ואמרה: "אני לא משוגעת. אבל אלה חיים משוגעים. גדלתי למשפחה משוגעת ולקח לי 31 שנים להוציא את השיגעון מתוכי". 

המשפחה של הייש אכן ידעה לא מעט טלטלות, לפני ואחרי פרסום אותו ספר. אחותה הגדולה סוזן הלכה לעולמה עוד לפני שהייש עצמה נולדה. אביה, שהיה כומר, ניהל חיים צדדיים סודיים וניהל מערכות יחסים מיניות עם גברים. האב, כאמור, מת מאיידס, ובאותה שנה בה הוא הלך לעולמו - אחיה של הייש, נייתן, נהרג בתאונת דרכים (הייש טענה שמדובר היה בהתאבדות). אחות נוספת של הייש, סינתיה, מתה מסרטן ב-2005. לאחר מות האב, אמה של הייש הפכה לפעילה נגד הקהילה הגאה. 

אמילי ברגל, שחקנית "גברת מייזל המופלאה", שיבחה את הייש ואת ספר הזיכרונות שלה לאחר מותה. "היא דיברה על בריאות הנפש עוד לפני שהיה מקובל לדבר על המאבקים האלה", כתבה בפוסט בחשבון האינסטגרם שלה. השחקנית גם הפצירה במעריצים לרכוש את הספר של הייש, למרות העלייה במחירו. עוד כשמחיר הספר עמד על 200 דולר, כתבה ברגל כי "שילמתי את המחיר הזה כי אני רוצה לקרוא שוב את הספר. היא הייתה גאון אמיתי, ואני מתגעגעת אליה. היא עוררה יותר סקרנות מכל אדם מפורסם אחר שאי פעם עבדתי איתו".