סרטון שפרסמה קומיקאית קוריאנית בחשבון היוטיוב שלה מעורר סערה כבר תקופה ארוכה, כזו שהצליחה להגיע גם אל ארה"ב. במסגרת המערכון השנוי במחלוקת, פארק נה-ראה תפסה בובת גבר קטנה, הניחה את זרוע הפלסטיק שלה בין רגליה והעירה הערה מינית בנושא. על פי אמות המידה של הקומדיה האופיינית לעולם המערבי, הרגע הזה כמעט ולא יכול להתפרש כפוגעני. אבל במדינה ממנה באה נה-ראה, דרום קוריאה, הסרטון כבר הפך לשערורייה של ממש, כאשר צעירים רבים האשימו את הקומיקאית בהטרדה מינית. כעת, המשטרה חוקרת את המקרה.

הסקנדל המדובר היה מושא הכותרות המרכזי במדינה במשך שבועות ארוכים ואף איימה לפגוע בקריירה של נה-ראה, שנתיים לאחר שהגיעה להישג משמעותי והייתה לקומיקאית הראשונה מדרום קוריאה שאירחה ספיישל של נטפליקס. לצד המחאה נגד הקומיקאית, תומכיה דווקא משוכנעים כי אין באקט שלה דבר פסול. לדבריהם, נה-ראה היא לא יותר מקורבן של סטנדרט כפול: גברים מתרברבים לעיתים קרובות בכיבושיהם המיניים (כאשר לא פעם אותם כיבושים כוללים הטרדה), ואותם גברים הם אלה שקופצים על ההזמנות להוקיע נשים שמעזות להזכיר יחסי מין באופן פרובוקטיבי בפומבי.

"עבור גברים, זה דבר מגניב להיות אדם מיני", אמרה ג'יימי סוק (26), מנהלת תוכן דיגיטלי של חברה בסיאול. "אבל עבור נשים - זה משהו שהן אמורות להסתיר". סוק הסבירה כי היא יכולה להבין מדוע המעשה של נה-ראה עשוי להתפרש כבעייתי, אבל חשוב לזכור ולהזכיר שמדובר היה בבובת גבר וחלילה לא בגבר אמיתי: "זה היה גס רוח, גם אם זה היה רק לבובה". לטענתה, הביקורת הבלתי פוסקת - יחד עם תגובת המשטרה - היו לא הוגנות בעליל: "אם היא תעבור חקירות משטרתיות, זה צריך לקרות גם לכל אדם שנאשם בהפרת חוק חמורה יותר", הסבירה.

תוכנית היוטיוב של נה-ראה נחשבה לחדשנית ולגבולית במיוחד עוד לפני פרשת בובת הגבר. התוכנית, שהושקה ביוטיוב השנה, כללה בתוכה קטע בו הקומיקאית השתמשה בידה על מנת לחקות את האוננות הגברית וסיפרה בדיחה על "פלפל במכנסיים", סלנג המתאר איבר מין זכרי. אבל היה זה המעשה שעשתה עם הבובה שמשך תשומת לב רחבה הרבה יותר, וכאמור, גברית ברובה.

לדבריה של מו יון-ג'ו, אנתרופולוגית מסיאול המתמחה בסוגיות מגדריות ותרבות דיגיטלית, ייתכן והמערכון של נה-ראה הפך למושמץ משום שהוא מציע רעיון אלטרנטיבי, כזה שנראה הגיוני בעולם המערבי הפמיניסטי של היום אבל בדרום קוריאה הוא עוד לא התקבל: הרעיון לפיו נשים קוריאניות צריכות להיות משוחררות ולשאוף להגשים את המיניות שלהן.

לפי יון-ג'ו, נשים קוריאניות מסוימות מאמינות כי המערכון ההוא אכן חצה איזה גבול שאסור לחצות - ומצד שני, "נשים חושבות שגם גברים צעירים חוצים את הגבול. בהתחשב בפעילות המיזוגנית שלהם באינטרנט ומחוצה לו, נשים תוהות: 'האם יש להם זכות להאשים אותה?'" רבים מהמבקרים ציינו כי קומיקאית נוספת שעבדה בעבר עם נה-ראה, קים הי-מין, נאלצה לקחת חופשה ממושכת מתפקידה לאחר שנשים התלוננו כי אחד מסרטי הקומיקס שלה הציעה לנשים להשתמש בסקס על מנת להשיג עבודה. לדברי הגולשים ההם, מאחר והי-מין נענשה על הערה בלתי הולמת - על נה-ראה להיענש גם כן. 

לי וונג'ה, פרופסור במכון המתקדם למדע וטכנולוגיה בקוריאה, קבע כי רוב המבקרים של נה-ראה אינם טרולים אלא גברים "רגילים". לדבריו, גברים צעירים רבים בדרום קוריאה מרגישים מאוימים על ידי מגמות מגדריות מסוימות וניסיונותיו של הנשיא מון ג'ה-אין לדחוף לשוויון בין המינים. הסקסיזם מושרש עמוק בחברה הדרום קוריאנית; קיימת במדינה מגיפה של גברים המשתמשים במצלמות נסתרות על מנת לרגל אחר נשים בשירותים ציבוריים ובמלתחות. "אלה חיי היומיום, זה סוג של סכסוך מגדרי ושנאת נשים", אמרה יון-ג'ו. 

חשוב לציין שידוענים ואנשי ציבור אחרים העירו הערות מיניות במדינה בעבר, ולא עמדו מול הבחינה האינטנסיבית שעומדת מולה נה-ראה. הרי לקומיקאית כבר היה מוניטין של אחת שבודקת את הגבולות: היא החלה את תוכנית הספיישל שלה בנטפליקס מ-2019 בכך שדיברה על הפעם הראשונה בה היא 'עשתה את זה' בלי גבר. נה-ראה עזבה את תוכנית היוטיוב שלה ימים ספורים לאחר פרוץ אותה שערורייה. מאוחר יותר, משטרת סיאול אמרה כי היא חוקרת את טענות ההטרדה על מנת לקבוע אם הקומיקאית אכן הפרה חוקים.