View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DOR INBAR (@dorinbar_) on

כמה שנים אתה עובד בחיי הלילה?
"4-5 שנים"

מה היה התפקיד הראשון שלך?
"ברמן".

יש לך זיכרון ממסיבה שהיית בה ולא תשכח?
"יאכט וויק של ואן גוך השבוע הכי טוב שהיה לי בחיים ! זר לא יבין!".

מה המשקה האהוב עלייך?
"ואן גוך אננס ספרייט עם סגירה של חמוציות".

משהו שהיית רוצה לשנות בחיי הלילה בארץ?
"את תרבות השתייה, המנהג של 'לשתות לפני יציאה', ה'חוצפה' הישראלית שאם משלמים כניסה למועדון מותר לי לדבר כרצוני לברמנים, מלצריות ואנשי צוות".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DOR INBAR (@dorinbar_) on

משהו שהסצנה בישראל מובילה בו?
"טכנו".

כשאתה יושב בבר, איזו מוזיקה אתה מעדיף ברקע?
"אלקטרונית או כל סגנון כזה או אחר שיכניס טיפה לאווירה בשילוב עם כוסית משקה או שתיים".

מהו מקום הבילוי המושלם מבחינתך?
"בר מרובע, מוזיקה מספיק חזקה בכדי להזיז את הרגליים מתחת לשולחן, אך לא ברמה שנצטרך לצעוק כדי לשמוע אחד את השני".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by מרפסת רמת ישי (@mirpeset_bar) on

יש משקה שחזרת איתו מחו"ל וניסית להכניס לחבר'ה? אם כן, איזה?
"צ'לדה – מקסיקני, שילוב של בירה בהירה, כתר מלח, ו-3-4 טיפות של טבסקו. מומלץ!".

מה הדבר הכי מוגזם שקרה לך בזמן שעבדת?
" לא יעבור צנזורה, לצערי".

צ'ייסר, עם לימון או בלי לימון?
"בלי לימון, גם בלי צ'ייסר, תביא ישר את הבקבוק!".

מה לדעתך השילוב הכי טוב של אלכוהול ואוכל?
"קרפצ'יו וקוקטייל טוב. לא צריך לשים את הפרמז'ן בצד אפשר ישר מעל!".

ומאנץ' לילי מועדף?
"אין מתחרים לבמבה נוגט".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DOR INBAR (@dorinbar_) on


מנהג האלכוהול הכי מוזר שלך?
"מנגב את הפיה של בקבוק הבירה עם מפית?".

הבר או מועדון הכי טוב שהיית בו בעולם?
"ברגניין בברלין".

עם מי היית מתחלף אם היית יכול?
"טייגר, החתול שלי".

מי מודל החיקוי שלך?
"אילון מאסק".

טיפ למתחילים?
"להצטלם עם לונגים בצירוף המילה 'התחלנו'".

צייסר או מעורבב?
"צ'ייסרים, כמה שיותר הרי זה מבורך".