בחמישי הקרוב (23 בינואר) הבר המצופה של האותנטית, דאוורה, סוף סוף יפתח. למי שלא עקב מדובר בבר סיגרים יוקרתי שהוקם בחסות בלוגה. "הבר שאנחנו פותחים יקרא 'דאוורה, הולכים להיות סיגרים איכותיים עם יומידור יוקרתיים, ותפריט קוקטיילים מותאם על בסיס מגוון מוצרי וודקה בלוגה", סיפר ל-mako יקיר מסרטי, השף של האותנטית לפני כחודשיים.

לערב הפתיחה יוזמנו חברים ומקורבים של מסרטי על מנת לחגוג את האירוע המיוחד. המקום יכלול קוקטיילים מתוחכמים ומנות ייחודיות כמו סביצ'ה עם קרח יבש, שמוגש לצד צ'ייסר בלוגה גולד ליין או קוויאר שהכינו במיוחד מבלוגה ויוצא עם טונה אדומה. על העמדה יהיה ארז ג'רבי עם מוזיקת טכנו שתדאג לאווירת לילית במקום.

ואחרי שהדלקנו, הנה משהו קטן מאיתנו ומצוות הדאוורה - מתכון לאחד הקוקטיילים של הבר המדובר. כשמו כן הוא, חלום מתוק. וככל הנראה שלא יהיה אחד מאזור הדרום שלא ינסה אותו בתקופה הקרובה.

אותנטית (צילום: טל חמדי)
סביצ'ה עם קרח יבש, שמוגש לצד צ'ייסר בלוגה גולד ליין | צילום: טל חמדי

Sweet Dreams

מרכיבים:
20 מ"ל בלוגה
30 מ"ל ליצ'י 
5 מ"ל מונין שקדים
10 מ"ל מיץ לימון
שיערות סבתא

תהליך הכנת הקוקטייל:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים חזק ומסננים לכוס הייבול עם קרח גרוס. לקישוט ועוד קצת טעם משתמשים בשיערות סבתא. תיהנו!

Sweet Dreams (צילום: ירין לוי)
צילום: ירין לוי