View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by or bangara (@orbangara) on

כמה שנים אתה עובד בחיי הלילה?
"אני עובד בחיי הלילה משנת 2016, זה אולי מעט זמן אבל אני כבר מדביק את הקצב עם הוותיקים יותר".

מה היה התפקיד הראשון שלך?
"התפקיד הראשון שלי היה ברמן בבר שכונתי בערד במקום שנקרא 'מוזה'".

יש לך זיכרון ממסיבה שהיית בה ולא תשכח?
"אני רק יודע שהיה לי ערב מטורף, אבל אני לא זוכר אותו לצערי".

מה המשקה האהוב עלייך?
"המשקה האהוב שלי מראה את כל היופי בפשטות- משקה שנקרא ג'יימסון ג'ינגר ליים כל כך פשוט כל כך
טעים".

משהו שהיית רוצה לשנות בחיי הלילה בארץ?
"לדעתי חיי הלילה בישראל בין הטובים בעולם רק עניין הסלקציה עוד בעייתי. חשוב מאוד לא לשפוט אנשים על פי מראה חיצוני, לפעמים שם מתגלים האורחים הטובים שלנו!".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by or bangara (@orbangara) on

משהו שהסצנה בישראל מובילה בו?
"הבליינים כאן הם הטובים ביותר בעולם".

כשאתה יושב בבר, איזו מוזיקה אתה מעדיף ברקע?
"אני יותר אוהב לשבת ברגוע עם מוזיקה רוק קלאסית ברגע, קצת גיטרות תופים ואלכוהול טוב".

מהו מקום הבילוי המושלם מבחינתך?
"מבחינתי זה מקום שהשירות בו מדהים, אוכל טוב, מוזיקה טובה ואלכוהול טוב- לא קריטי איפה' אבל אלה
הקריטריונים שאני מחפש".

יש משקה שחזרת איתו מחו"ל וניסית להכניס לחבר'ה? אם כן, איזה?
"באירלנד הכינו לי ג'יימסון עם טוניק וסקוויז ליים או ג'ינג'ר אייל, זה יושב בול בכל ישיבה עם החברה".

מה הדבר הכי מוגזם שקרה לך בזמן שעבדת?
"פעם ישבו לי על הבר זוג בדייט שהתפנק כיד המלך. בסוף הדייט, בזמן שהאישה קמה להתפנות, הגבר הביא לי סלולרי ובצד השני של השיחה הייתה אמא שלו עם פרטי כרטיס אשראי שלה. היא שילמה לו על הדייט! הם היו בני 26!".

צ'ייסר, עם לימון או בלי לימון?
"בלי לימון. פשוט לשתות אלכוהול איכותי, ואז לא צריך לימון".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by or bangara (@orbangara) on

מה לדעתך השילוב הכי טוב של אלכוהול ואוכל?
"שילוב של אוכל ואלכוהול זה לא משהו ספציפי. אפשר להתאים לכל מנה דרינק שילווה את הארוחה. זה תלוי בהרבה משתנים כגון שומניות, מרקם וכמובן טעם וריח. ברמן טוב יידע לחבר את האוכל והדרינק ביחד  - אני קורא לזה שילוב של במבה וקולה".

ומאנץ' לילי מועדף?
"המאנץ הכי טעים והכי ישראלי שיש זה במבה, אין מה לעשות".

מנהג האלכוהול הכי מוזר שלך?
"אני אוהב להוסיף לצ'ייסרים שלי כמה טיפות טבסקו, לתת זה חריפות מגניבה".

הבר או מועדון הכי טוב שהיית בו בעולם?
"American bar in Savoy hotel, בלונדון זה הכי טוב שהייתי בו. פשוט חוויה שאין מילים שיצליחו להסביר".

מי מודל החיקוי שלך?
"ברוס לי. לדעתי הוא מייצג את השאיפה לשלמות בחוסר השלמות שלנו כבני אדם".

טיפ למתחילים?
"לא משנה מה אתם עושים, פשוט תעשו את זה הכי טוב!".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by or bangara (@orbangara) on

טרנד ישראלי בחיי הלילה שחייב להיעלם?
"וודקה עם משקה אנרגיה".

בירה או קוקטייל?
"קוקטייל, אבל תלוי באווירה".