Casa S. Pellegrino- הפרויקט היוקרתי של מותג המים סן פלגרינו בו שפים מאחרים מספר סועדים מצומצם לחוויה קולינארית חד פעמית בביתם, חוזר.

כל חודש יארח בביתו שף אחר לשני סבבים של ארוחות ערב. כל ארוחה תהיה מוגבלת לכ- 15 איש ועלות הארוחה 350 שקלים לאדם. השנה הפרויקט יחשוף את שמות השפים המארחים רק 10 ימים לפני הארוחה ויהיה ניתן לקבל פרטים ולרכוש את הכרטיסים באתר.

שיראל ברגר- סן פלגרינו (צילום: בן יוסטור)
שיראל ברגר- מסעדת OPA | צילום: בן יוסטור

הארוחות יכללו 7 מנות הכוללות פתיחים, מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים לצד סן פלגרינו ויינות היוקרה של יקב סגל. הסועדים יזכו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון אותו הגה השף, לצד הצצה לביתו ולסודותיו הפרטיים במטבח.

בשנים הקודמות של הפרויקט, בין השפים שאירחו את ארוחות הערב בביתם היו, מאיר אדוני (ממסעדות בלו סקיי, לומינה ונור),שיראל ברגר (ממסעדת OPA), אוראל קימחי (ממסעדת פופינה), דיויד פרנקל (ממסעדת פרונטו), רז רהב (מסעדת OCD ), עומר מילר ועוד.

מאיר אדוני- סן פלגרינו (צילום: אמיר מנחם)
מאיר אדוני- מסעדות בלו סקיי, לומינה ונור | צילום: אמיר מנחם

הארוחה הראשונה תתקיים ביום א', 8.3, בשני סבבים של 15 אורחים בשעות 18.00-20.00.

השפית הראשונה לאחר היא יהלומה לוי, ותעמוד בסימן העצמה נשית לרגל יום האישה. לוי, שהחלה את דרכה במקומות מיתולוגיים בשוק לוינסקי ונמל תל אביב, מנצחת כיום על מסעדת ״שחקי שחקי״ שבתל אביב והיא אחת הקולות המרתקים ויוצאי הדופן של הקולינריה הישראלית. לרגל הארוחה, הרכיבה לוי צוות שכולו נשי ושיגיש ארוחה בסימן כיסים וממולאים; מנות בתוך מנות, פורמט אלגנטי ועתיק יומין להגשת אוכל חגיגי, מלאכת מחשבת של מיומנות ויצירתיות.

יהלומה לוי- סאן פלגרינו (צילום: אמיר מנחם)
השפית יהלומה לוי | צילום: אמיר מנחם

המנות הבולטות בתפריט יהיו:

  • כדור פאני פורי פריך במילוי קוביות תפוחי אדמה בחמאה, קרם פרש וקוויאר
  • מרק ברודו עם כיסוני טורטליני מלוחיה ובשר מפורק
  • פאלדה טלה עסיסית וצלויה בתנור, ממולאת בטלה קצוץ, אורז ותבלינים
  • רביולי טריו גבינות איטלקי של פקורינו, ריקוטה ופרמזן בחמאה ועלי תרד
  • קרפ סוזט במילוי קרם פטיסייר, מעוטר בסירופ גליאנו ותפוזי דם

המנות יוגשו לצד יינות היוקרה שרדונה רכסים כרם בן זמרה ופטיט UF של יקב סגל. הסועדים יזכו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון אותו הגה השף, לצד הצצה לביתו ולסודותיו הפרטיים במטבח.

יהלומה לוי- סאן פלגרינו 3 (צילום: אמיר מנחם)
צילום: אמיר מנחם

מותג המים היוקרתי סן פלגרינו והשפים יארחו מספר סועדים מצומצם לחוויה קולינארית חד פעמית בביתם. כל חודש יארח בביתו שף אחר לשני סבבים של ארוחות ערב. כל ארוחה תהיה מוגבלת לכ- 15 איש ועלות הארוחה 350 שקלים לאדם. השנה הפרויקט יחשוף את שמות השפים המארחים רק 10 ימים לפני הארוחה ויהיה ניתן לקבל פרטים ולרכוש את הכרטיסים באתר.