אם היו מבקשים מאיתנו לתאר איך נראה ערב מושלם היינו מסכמים את זה בשתי מילים בלבד – בירה ופיצה. כשהבירה נמצאת בדיוק בטמפרטורה הנכונה והתוספות האהובות עלינו מפוזרות על בצק פריך – אנחנו נמצאים בפסגת האושר שלנו. לאחרונה גילינו מדריך שטוען שיש דרך אפילו למקסם את הרגע הזה, אם רק נתאים לפיצה האהובה עלינו את הבירה הנכונה.

כך תעשו את זה

מרגריטה

אם אתם אוהבים את הפיצה שלכם בלי תוספות מורכבות, ובעצם בלי תוספות בכלל – התאימו לה בירת לאגר לא מפולטרת שתדגיש את הטעמים המתוקים של רוטב העגבניות.

View this post on Instagram

A post shared by @thecraftbeerbroad on

זיתים

כשהתוספת הכי פופולארית בפיצה פוגשת את בירת פייל אייל בהירה, נוצר השילוב הכי מלא טעם שאפשר לדמיין.

פטריות

גבינה ופטריות הם אחד השילובים המוצלחים ביותר, אבל כשמוסיפים לצד כל זה גם בירת אייל אנגלית בהירה, מקבלים כבר משהו מוגזם לגמרי – שיהפוך כל ביס למסע של טעמים.

View this post on Instagram

A post shared by Pizza di Casa (@pizza_di_casa) on

 

מיקס גבינות

הדרך היחידה לאזן את הטעמים העזים של הגבינות היא להפגיש אותן עם עוד טעם דומיננטי, ובירת חיטה היא בדיוק מי שתעשה עבורכם את העבודה הזו.

פפרוני

מכורים לפיצה פפרוני? אייל כהה תדגיש את טעמי הבשר ותשדרג את הפיצה האהובה עליכם לגבהים חדשים.

View this post on Instagram

A post shared by @___iziii on

>> והנה המתכון המושלם לפיצה ביתית ממש כמו באיטליה