בשביל להיות ברמן מוצלח ומצליח, אחד כזה שבאמת מרכיב משקאות ולא רק מוזג אותם - אתה חייב להיות עם ראש יצירתי ויכולת של חשיבה מחוץ לקופסה. בתחילת החודש מגזין ה-independent ראיין את ג'יליאן ווסה, אחת הברמניות הטובות בעולם מבר הקוקטיילים המפורסם The Dead Rabbit - זה שבעבר כבר הוכתר בתור הבר הטוב בעולם.

הבר, שממוקם בחלקה הדרומי של ניו יורק, מחליף את תפריט הקוקטיילים שלו בקצב היסטרי, מה שאומר שווסה, מי שאחראית על התפריט במקום, צריכה להיות כל הזמן עם היד על הדופק - ברגע שהבר יפסיק לחדש, היוקרתיות וה"מגניבות" שלו פשוט ייעלמו ואיתן, כמובן, גם הלקוחות. אז איך היא עושה את זה? טוב שאתם פה.

View this post on Instagram

A post shared by The Dead Rabbit NYC (@deadrabbitnyc) on

"אני שואבת השראה מהמון דברים. אלו יכולים להיות ספרי בישול, ובאותה מידה גם שוקי איכרים", סיפרה ווסה. "כשאנחנו עובדים על תפריט חדש אני בדרך כלל בוחרת ספר שמתמקד בשילוב טעמים בקוקטיילים" (ואתם חשבתם שעבודת הברמנים נגמרת בלפתוח לכם את הבירה, אה?)."אני עוברת על ספרי קוקטיילים ישנים, הולכת לשוקי איכרים בשביל לראות מה יתפוס לי את העין, ואיזה פירות נמצאים בשיא העונה".

אנשי המגזין לא עשו חיים קלים לווסה, וביקשו ממנה לספר מה היא חושבת לגבי המשקאות האולטימטיבים לקוקטייל. "כשאנחנו מרכיבים את התפריט אנחנו מנסים לגוון כמה שיותר ולהשתמש כמעט ברוב סוגי הספיריט הקיימים. אבל אם אני חייבת לבחור - זה כנראה יהיה תיקו צמוד בין וויסקי אירי לבין קלבדוס (ברנדי תפוחים צרפתי)", שיתפה ווסה.

View this post on Instagram

A post shared by The Dead Rabbit NYC (@deadrabbitnyc) on

View this post on Instagram

A post shared by The Dead Rabbit NYC (@deadrabbitnyc) on

בכלל, נראה שווסה יודעת מה היא עושה, אחרת הבר האקסקלוסיבי שבו היא מברמנת לא היה עובר שיפוצים ומרחיב את החלל בשביל לאפשר לכמה שיותר לקוחות להיכנס פנימה וללחגוג עם המשקאות המשובחים שהם מוזגים. לפי הבעלים "ההרחבה שהתבצעה לאחרונה הביאה את הבר האירי סוף סוף למאה ה-21".