להקת אורפנד לנד ומזקקת "מילק אנד האני" (M&H) - מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, משיקים את המהדורה המוגבלת של ה"יאנג סינגל מאלט אורפנד לנד". מדובר בשיתוף פעולה ראשון בין המזקקה ללהקה במסגרתו בחר סולן הלהקה, קובי פרחי, יחד עם תומר גורן, המזקק הראשי של מילק אנד האני, את החביות שאירחו את המשקה הייחודי.

היאנג סינגל מאלט החדש הינו בלנד של שלוש חביות (אקס ברבן, אקס אילה וחבית עץ אלון חדשה) ויושן בין 12 ל-18 חודשים. שזה אגב, מה שמונע ממנו להיקרא וויסקי  (שחייב להתיישן 3 שנים) אחוז האלכוהול במשקה הוא 46%, ואנשי המבשלה מספרים כי נוצרו רק 300 בקבוקים. מי שעוד עזר בתהליך הזיקוק הם מעריצי הלהקה שהיו מעורבים בתהליך הטעימות.

יאנג סינגל מאלט - אורפנד לנד (צילום: רועי גולן, יחסי ציבור)
יאנג סינגל מאלט - אורפנד לנד | צילום: רועי גולן, יחסי ציבור

מזקקת "מילק אנד האני" היא מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, ובימים אלה עובדת על "הוויסקי הכחול-לבן הראשון" (שצפוי לצלול לכם בגרון בסוף 2019). "מדובר בהגשמת חלום ענקית. אני חובב וויסקי שנים רבות. העובדה שיש מזקקה ישראלית ביפו ריגשה אותי מאוד", סיפר פרחי, סולן הלהקה שכבשה את המזרח התיכון כולל מדינות כמו אירן וטורקיה.

יאנג סינגל מאלט - אורפנד לנד (צילום: רועי גולן, יחסי ציבור)
יאנג סינגל מאלט - אורפנד לנד | צילום: רועי גולן, יחסי ציבור

המזקקה והלהקה ישיקו את המשקה באירוע רשמי שיערך ב-13 לפברואר, (לצערכם - תוך זמן קצר הכרטיסים כבר אזלו), אבל ניתן לרכוש את היאנג סינגל מאלט באתר הלהקה