חג המתים המקסיקני הוא היום שבו המקסיקנים מציינים את יקיריהם שמתו – וכמו כל דבר – הם עושים את זה בליווי חגיגה ענקית ושמחה שמשכיחה שהיום הזה הוא בכלל יום זיכרון. אם אתם בעניין של לחגוג את היום הזה אצלכם בבית ולהרים קצת את המצברוח, תוכלו לארגן את השותפים בדירה או את בני הזוג ולפנק את עצמכם בקוקטיילים טעימים ומרעננים:

מרגריטה

מרגריטה (צילום: ALTOS)
מרגריטה | צילום: ALTOS

מצרכים

60 מ"ל טקילה אלטוס פלאטה
30 מ"ל דבש או סירופ אגבה
1 ליים

הוראות הכנה

1. קלפו את הליים לפלחים וסחטו אותם לתוך הכוס
2. את הפלחים שסחטתם מעכו לתחתית הכוס עם האצבע
3. הוסיפו את הטקילה ואת הדבש (או את סירופ האגבה)
4. הוסיפו מעט קרח גרוס וחתיכות ליים ולימון והגישו

רוצים להכין את הקוקטייל בבית? במארז הזה יש שתצטרכו

פאלומה

פאלומה (צילום: ALTOS)
פאלומה | צילום: ALTOS

מצרכים

60 מ"ל טקילה אלטוס פלאטה
15 מ"ל סירופ אגבה
15 מ"ל מיץ לימון או ליים
סודה אשכוליות
קורט מלח

הוראות הכנה

1. פזרו מלח מסביב לשפת הכוס
2. הוסיפו את כל המרכיבים מלבד הסודה וערבבו עד שסירופ האגבה יתמוסס
3. הוסיפו מעט קרח ומלאו את יתר הכוס בסודה אשכוליות

רוצים להכין את הקוקטייל בבית? במארז הזה יש שתצטרכו

מוות מתוק 

מוות מתוק (צילום: ALTOS)
מוות מתוק | צילום: ALTOS

מצרכים

60 מ"ל טקילה אלטוס פלאטה
20 מ"ל סירופ שוקולד
קורטוב של ביטר תפוזים

הוראות הכנה

1. הוסיפו את הטקילה וסירופ השוקולד
2. ערבבו עד שסירופ השוקולד יתמוסס במשקה
3. מלאו את הכוס בקרח והוסיפו את ביטר התפוזים
4. קשטו בפלח תפוז למעלה

רוצים להכין את הקוקטייל בבית? במארז הזה יש שתצטרכו