View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michael (@bourbon_peacock) on

הקיץ כבר כאן, ובתזמון מושלם הוכרזה השבוע "הטקילה הטובה ביותר בעולם לשנת 2020". קוראסון - סזראק שיפון אנייחו (Corazón - Sazerac Rye Añejo), נבחרה בתחרות השנתית לקביעת אנייחו השנה. למי שלא בקיא, אנייחו היא טקילה שחייבת לעבור תהליך יישון לפחות שנה ונהוג לשתות אותה "נקי".

לפי המגזין מקסים, הטקילה הזוכה היא רק מועמדת 1 מתוך 5 של המזקקה "Expresiones" שנשלחו לתחרות. הזוכה נבחרה לאחר 3 סיבובי שיפוט והצבעות על ידי עיתונאים מובילים, קמעונאים שמתמחים במשקאות מהסוג ועוד מומחים מהתעשייה. הטעימה המסורתית נערכת בדרך כלל בלונדון, אך השנה בעקבות הנגיף היא נערכה מרחוק באופן וירטואלי.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Liquor & Wine World (@lww7315) on

סזרק שיפון, ממש כמו השם, התיישנה בחבית סזרק שיפון במשך 24 חודשים לאחר שתהליך הזיקוק נגמר. הארומה מאוד מזכירה פרי טרי ונגיעות של עץ, קרמל, שקדים, שוקולד, קינמון ווניל. עוד 3 טקילות של המותג זכו במדליות זהב: קוראסון אקסטרא אנייחו וקוראסון קפוסאדו קיבלו מדליות זהב, ואקספרסיאונס דל קוראסון - תומס ה. הנדי. סזרק שיפון אנייחו קיבלה מדליית כסף.