על 2020 נאמר כבר הכול, וצריך שיקרה משהו קיצוני מאוד כדי שהשנה הקרובה תהיה טובה פחות. כדי שתוכלו לפתוח את השנה החדשה עם מקסימום שמחת חיים, אספנו עבורכם חמישה מתכונים לקוקטיילים שירימו לכם את החגיגות הביתיות. כל הקוקוטיילים מבוססים על וודקה. אנחנו ממליצים לכם לשלב בקוקטיילים את וודקה בלוגה, ואם בא לכם ממש לפנק את עצמכם אז תבחרו בבלוגה גולדליין. 

למה דווקא בלוגה גולדליין?

כל המרכיבים בבלוגה גולדליין, כולל המים מהמעיינות הסיביריים הטהורים ביותר ותזקיק המאלט המפורסם של המותג, עברו סינון חמש פעמים, ולאחר מכן זכו ל"מנוחה" בת 90 יום. יש לה טעם רך המאפשר לחוש בגוונים העמוקים של הוודקה בזכות הלקטוז, תמצית האורז ותמצית הרודיולה רוזה.

מאפיין ייחודי נוסף לבלוגה גולדליין הוא פקק “Camus”, המעוצב מחומרים אקולוגיים ונקיים ואטום בחותם שעווה. כל בקבוק מלווה בפטישון מיוחד, מסוגנן ונוח הנועד לניקוי חותם השעווה, מה שמעניק מעין טקסיות ייחודית בזמן הפתיחה והמזיגה מהבקבוק. ואיזה זמן טוב יותר לטקסיות מפתיחה של שנה חדשה?

מה עוד? בלוגה גולד ליין נהנית מהדרגה הגבוהה ביותר בעולם הגסטרונומיה. ולכן זכתה שהשף הרוסי האגדי אנטולי קום – השף הרוסי היחיד שנכלל בראש הרשימה היוקרתית של מדריך סן פלגרינו – יצר לכבודה סט גורמה מיוחד, המשלים בצורה הרמונית את הטעמים הבשלים של הוודקה. ומה שטוב לגורמה טוב גם לפיצה שהזמנתם היום.

 

להזמנת ארוחת גורמה של בלוגה לחצו כאן

 BELUGA COLIINS

בלוגה (צילום: שני בריל)
BELUGA COLIINS | צילום: שני בריל

רכיבים:
50 מ"ל בלוגה נובל
20 מ"ל סירופ פרחי סמבוק (אלדר פלאוור)
20 מ"ל מיץ לימון
סן פלגרינו
ענף רוזמרין

להזמנת ארוחת גורמה של בלוגה לחצו כאן

הוראות הכנה:
1. מוזגים 50 מ"ל בלוגה נובל לכוס הייבול
2. מוסיפים 20 מ"ל סירופ של פרחי סמבוק (באנגלית: אלדרפלאוור)
3. מוסיפים 20 מ"ל מיץ לימון
4. ממלאים את הכוס בקרח
5. סוגרים את הכוס במים המוגזים ומקשטים בענף רוזמרין

BELUGA’S BUBBLY 2/14 COCKTAIL

בלוגה (צילום: שני בריל)
BELUGA’S BUBBLY 2/14 COCKTAIL | צילום: שני בריל

רכיבים:
30 מ"ל בלוגה גולד ליין
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מי סוכר
שמפניה
2 תותים יפים ואדומים

הוראות הכנה:
1. קוטשים תות בתוך החלק הקטן של השייקר
2. מוזגים 30 מ"ל בלוגה גולד ליין
3. מוסיפים 30 מ"ל מיץ לימון
4. מוסיפים 30 מ"ל מי סוכר
5.  מנערים עם קרח
6. מסננים לכוס וסוגרים עם שפניה

BELUGA WINTER SODA

בלוגה (צילום: שני בריל)
BELUGA WINTER SODA | צילום: שני בריל

רכיבים:
45 מ"ל בלוגה גולד ליין
90 מ"ל סן פלגרינו
מלפפון
עלי נענע
סוכר

הוראות הכנה:
1. קוטשים מלפפונים נענע וכפית סוכר
2. ממלאים את הכוס בקרח
3. מוזגים 45 מ"ל בלוגה גולד ליין
4. סוגרים את הכוס במים המוגזים ומקשטים.

BELUGA BLOODY MARY

בלוגה (צילום: שני בריל)
BELUGA BLOODY MARY | צילום: שני בריל

רכיבים:
50 מ"ל בלוגה נובל
2 גבעולי סלרי
120 מ"ל מיץ פירות הדר (100 אשכולית+ 20 לימון)
100 מ"ל מיץ עגבניות
2.5 מ"ל דבש (חצי כפית)
זית שחור
זית ירוק
תירס גמדי

להזמנת ארוחת גורמה של בלוגה לחצו כאן

הוראות הכנה:
1. קוטשים מספר עלי סלרי בתוך השייקר
2. מוזגים 50 מ"ל בלוגה נובל
3.  מוסיפים 120 מ"ל מיץ פירות הדר
4. מוסיפים 100 מ"ל מיץ עגבניות וקורט מלח סלרי ופלפל אנגלי
5. מוסיפים 2.5 מ"ל דבש
6. מערבבים היטב עם קרח ומקשטים

BELUGA LIME RACE

בלוגה (צילום: שני בריל)
BELUGA LIME RACE | צילום: שני בריל

רכיבים:
40 מ"ל בלוגה טראנסאטלנטיק
25 מ"ל יין שרדונה קר
20 מ"ל מחית אוכמניות
20 מ"ל סירופ וניל
כדור סורבה לימון

הוראות הכנה:
1. מוזגים 40 מ"ל בלוגה טראנסאטלנטיק לשייקר
2. מוסיפים 25 מ"ל יין שרדונה קר
3. מוסיפים 20 מ"ל מחית אוכמניות
4. מוסיפים 20 מ"ל סירופ וניל וכדור סורבה לימון
5. מנערים היטב עם קרח ומסננים לכוס מרטיני