הבשורה בעולם הריסים המלאכותיים היא כה מתקדמת ומופלאה, עד שרבים מתקשים להאמין שהיא אמיתית: ריסים מגנטיים, הדרך הנקייה והמדוייקת לעטות על העיניים את התוספת שלפעמים עושה את כל ההבדל בין לוק רגיל לדרמטי.

אז איך זה עובד? הקונספט הוא שמניחים את הריסים המלאכותיים מעל ומתחת לריסים הטבעיים, יוצרים מהם כמו סנדביץ, ומגנטים זעירים הנמצאים בבסיס הריסים המלאכותיים קושרים את עצמם אחד לשני. אין צורך בדבק. הריסים האלה לא נדבקים ושום דבר לא נתלש או נמשך ממקומות כשרוצים להוריד אותם, אין תגובות אלרגיות או אחרות לדבק, ובכלל, את הריסים האלה אסוך למשוך בחוזקה כי הם עדינים ועשויים להקרע. צריך להחליק אותם הצידה ולהפריד בעדינות את הבסיס בעזרת האצבעות.

A post shared by Parisa (@parisamakeup) on


הריסים זולים יחסית, חבילה של החברה המקורית שהמציאה את הפלא, וואןטו, עולה 283 שקלים, ואמורה להחזיק מעמד במשך חודשים ארוכים ובשימוש תכוף. היצרנים מבקשים מהלקוחות שלא להירדם עם הריסים ולהסיר אותם בגמר השימוש. נסיינות מספרות שהן מתעמלות עם הריסים ונמצאות איתם ימים ארוכים, ושהאפקט המגנטי מחזיק מעמד כל עוד לא משחקים איתם. מבחינת משקל, הריסים המגנטיים אינם שונים מריסים מלאכותיים אחרים, ויכולים להוות שינוי מרענן וחוסך בזמן לכל מי שרגיל להדביק לעצמו ריסים כדרך חיים. הריסים נראים טבעיים יותר ממרבית הריסים המלאכותיים, ואפשר לשלב אותם עם הריסים הטבעיים כשהם צבועים במסקרה.

מי שהמציאה את הקונספט שלוקח עכשיו את העולם בסערה היא קייטי סטוקה, אז תלמידה באוניברסיטת מרקט בויסקונסין, שהרעיון עלה במוחה בזמן המקלחת. ההברקה פשטה כאש בשדה קוצים ועונה על צרכיהם של רבים, ביניהם חולות סרטן שמאבדות הרבה מהריסים, נשים הרגישות לדבק וכאלה הנוהגות להתאפר באופן תכוף. מרבית הביקורות על המוצר חיוביות ובמגזין גלאמור הכריזו עליו כפריט המאסט של עונת החתונות הנוכחית.

A post shared by Sophia (@lipstickjunkieforever) on

A post shared by Runwayz Magazine (@runwayzmag) on

Say goodbye to lash glue with @onetwolash's magnetic eyelashes! Tag a friend who needs these ��

A post shared by Revelist (@heyrevelist) on