צמד לסורלות` ב-1:3 של אתלטיקו על לגאנס
הנורבגי כיכב בדרך חזרה למקום ה-3, גריזמן הוסיף. 0:1 למאיורקה על ראיו


המחזור העשירי בליגה הספרדית נמשך היום (ראשון), כשהמשחק שפתח את מפגשי היום היה בין מאיורקה לראיו וייאקנו. האדומים, ללא ספק הקבוצה המפתיעה בספרד העונה עד כה, חזרו למסלול הניצחונות עם 0:1 יקר משער של ודאט מוריצ`י. בהמשך, אתלטיקו מדריד חזרה למקום השלישי עם 1:3 במהפך על לגאנס, כשהיא התרחקה אף יותר מוויאריאל שבמקום הרביעי, שכן הצוללת הצהובה סיימה ב-1:1 ביתי עם חטאפה
מאיורקה - ראיו ויקאנו 0:1
החלוץ הקוסוברי גבה הקומה מצא את הרשת בנגיחה (איך לא) בדקה ה-75 כשעלה מעל כולם בקרן וכבש את השער היחיד במשחק. המארחת רושמת ארבעה ניצחונות בחמישה משחקים כשהיא עם 17 נקודות, זמנית במקום החמישי. במחזור הבא היא תקווה להמשיך במומנטום כשתארח את אתלטיק בילבאו. הלבנים מנגד, רשמו הפסד ראשון אחרי חמישה משחקים, כשהם במקום התשיעי ויארחו את אלאבס במחזור הבא בתקווה להתאושש.
ויאריאל - חטאפה 1:1
הצוללת הצהובה איבדה מעט גובה כשהיא עם 18 נקודות, שתיים מתחת לקולצ'ונרוס שפתחו פער. סנטי קומסאניה כבש בנגיחה סמוך לירידה להפסקה, יתרון שנשמר עד דקות הסיום, אלא שבדקה ה-87 מאורו ארמבארי שלח פנדל מדויק לרשת העליונה וקבע את תוצאת המשחק. הנקודה אותה אספה המארחת, משרתת אותה במאבקי התחתית והיא עם תשע נקודות במקום ה-16. במחזור הבא היא תפגוש את ולנסיה בתקווה לחזור למסלול הניצחונות. המקומיים מנגד, ייצאו למשחק חוץ מול ויאדוליד, כשהם רומצים להמשיך לדבוק לצמרת הגבוהה.