פלייאוף על האפס: 0:0 לאוסטרליה בהונדורס
רוקאביצה מיעט לשחק (89). תיקו מאופס גם לפרו בניו זילנד
פורסם:


הסוקרוז היו עדיפים בסטאדיו אולימפיקו מטרופוליטנו, אבל לא הצליחו לתרגם את היתרון לשער שהיה יכול להיות קריטי עבורם במפגש הכפול. טומי יוריץ' פספס שניים מהמצבים הבודדים אליהם הגיעו האוסטרלים במשחק שרמתו הוכתבה מכר הדשא הירוד בסן פדרו סולה.
דווקא בדקה ה-82 כמעט והייתה זו הונדורס שגנבה את שער הניצחון, אחרי שהמחליף קרלו קוסטלי השתחרר בצד שמאל לפני שכדור הרוחב שלו הורחק לקרן. מנגד, רוקאביצה לא הספיק כמובן להשפיע באיזושהי צורה על המשחק ויקווה ליותר דקות בגומלין בסידני.
שכנתה של אוסטרליה, ניו זילנד, חילצה 0:0 בבית מול פרו למרות שנלחצה לשערה ברוב שלבי המשחק. במחצית הראשונה קצר בתקשורת בין ווינסטון ריד לטומי סמית בהגנה של האול ווייטס כמעט עלתה להם בשער עצמי, אבל הצלה גדולה של סטפן מארינוביץ' מנעה שער חוץ יקר לפרואנים. הדרום אמריקנים שלטו בכדור, אבל התקשו לייצר מצבים קורצים, ההגנה הקשוחה של ניו זילנד העבירה את ההכרעה למה שצפוי להיות גומלין לחוץ מאוד בלימה.
מצאתם טעות לשון?