mako
פרסומת

בית"ר מול בשיקטאש? לקראת הגרלת הקונפרנס

מכבי חיפה והפועל באר שבע מדורגות בסיבוב השלישי, מה שמבטיח להן הגרלה נוחה על הנייר בהשוואה לירושלמים שיכולים לפגוש את ספרטה פראג, ראפיד וינה וקבוצות גדולות נוספות

פורסם:
(באדיבות בית"ר י-ם)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(באדיבות בית"ר י-ם)
(באדיבות בית"ר י-ם) | צילום: ספורט 5

השלב הבא. הכדורגל הישראלי יחכה בנשימה עצורה להגרלה מחר (שני) של שלב המוקדמות השלישי של המפעלים האירופאיים, שלב אחד לפני הפלייאוף. ערוץ הספורט, כמו תמיד, כאן כדי לעשות סדר בקונפרנס ליג.

מכבי חיפה (אם תגבור על טורפדו ז`ודינו) והפועל ב"ש (אם תגבור על א.א.ק אתונה) יהיו מדורגות, בזמן שבית"ר ירושלים (אם תגבור על סוסייטיקה) לא תהיה מדורגת.

חלק מהיריבות האפשריות של המדורגות: בלקאני, ראקוב צ`סטחובה, רוזנבורג, ויקינג, אריס סלוניקי, אררט, לרנקה, אוסטריה וינה, ואדוז, היברניאן, דאנדי יונייטד, האקן, לארנה, פיידה, ברונדבי, סילקבורג, לוזאן, פושקאש אקדמי, קראיובה, סט פטריק, ז`לגיריס קובנה, פוליסיה ז`יטומיר (בה משחקים שני ישראלים), לבסקי סופיה, אתלטיק א`סקלדס.

חלק מהיריבות האפשריות של בית"ר: אלקמאר, ראפיד וינה, ספרטה פראג, בשחצ`שהיר, פרטיזן, קלוז`, שמרוק רוברס, אומוניה ניקוסיה, בשיקטאש, יגוליניה באלישיטוק, אוטרכט, ה.י.ק, סנטה קלרה, אסטנה, שרלרואה, רייקאוויק, היידוק ספליט, ריגה, מאריבור, אוסטרבה, פיוניק, ספרטק טרנאבה.