mako
פרסומת

בחוזה ארוך: פרטים חדשים על מעבר פטאצ`י

שחקן מכבי ת"א כבר השלים את הבדיקות, המעבר יושלם בימים הקרובים?

פורסם:
(אלן שיבר)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(אלן שיבר)
(אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

הולך ומתקרב. ווסלי פטאצ`י נמצא בדרך הבטוחה לאלקמאר מהליגה ההולנדית, כאשר היום (שלישי) באתר ההולנדי VI פרסמו פרטים חדשים בנוגע למהלך המתהווה.

על פי הדיווח, הברזילאי יחתום על חוזה של חמש שנים עד שנת 2030 בקבוצה. "הוא כבר עבר את הבדיקות הרפואיות", הוסיפו, "מכבי תל אביב עוד צריכה לעדכן מתי היא תאפשר לו להצטרף בצורה רשמית ולהגיע להולנד".

כידוע, מכבי תל אביב צפויה לקבל כ-7.3 מיליון יורו תמורת שחקן הכנף שכיכב בשורותיה - במה שישבור את שיא ההעברות בכל הזמנים בליגת העל וגם את השיא של אלקמאר עצמה.

אלקמאר מכרה הקיץ שלושה שחקני כנף, האחרון ביניהם ארנסט פוקו, שהצטרף בשבוע האחרון לבאייר לברקוזן, בתמורה ל-10 מיליון יורו. המעבר הזה הוא גם מה שאיפשר להולנדים להעלות הילוך מול מכבי ת"א בנושא של פטאצ`י. "זה היורש של פוקו", כתבו בהולנד.

כזכור, פטאצ`י נחת בתל אביב בקיץ 2024 לאחר שמכבי ת"א רכשה אותו ב-1.3 מיליון לסנטוס - ששמרה לעצמה 40% מהרווחים על מכירתו העתידית. ואחרי שפתח את העונה שעברה בצורה מגומגמת, הפך הברזילאי בן ה-21 אט-אט לאחד השחקנים המצטיינים והמרכזיים של מכבי תל אביב. עד כה, ב-45 הופעות בכל המסגרות, כבש 14 שערים ובישל 10.