mako
פרסומת

טביב הגיש תביעה נגדית ודרש את מניות הראל

ריב בעלי הפועל ת"א לא נגמר: בתביעה ביקש טביב מביהמ"ש להורות שהקבוצה נרכשה על-ידו: "הראל עושה ככל יכולתו על מנת להתנער מההסכם"

פורסם:
הקישור הועתק

סאגת הבמבי הבלתי נגמרת ממשיכה. היום (ראשון) נפתח כצפוי פרק נוסף במאבק בין אלי טביב למוני הראל בנוגע לבעלות על הפועל ת"א, כאשר טביב הגיש לבית המשפט המחוזי בת"א תביעה נגדית לזו שהגיש הראל לפני שבוע בדרישה שזה יעביר לרשותו את מניותיו בקבוצה בהתאם למנגון עליו סיכמו הצדדים.

טביב טען בתביעה שהוגשה באמצעות עורכי דינו, יורם זמיר ונועם פורר, כי על אף שהעביר לידי הראל את התמורה המוסכמת במסגרת מנגנון פירוק השותפות עליו סיכמו בתחילת העונה, הראל ממאן להעביר את מניותיו לידי הראל.

"הראל עושה ככל יכולתו על מנת להתנער מההסכם ולסכל את העברת הזכויות לחברת טביב אחזקות", נכתב בכתב התביעה שהגיע לידי ONE. "מכאן מבקש טביב מבית המשפט להצהיר כי בינו לבין הראל נכרת חוזה, לפיו טביב אחזקות רוכשת את מניותיו של הראל בקבוצה".

עוד נכתב בתביעה: "טענתו של הראל, כאילו ההסכם שבין הצדדים מורה על ביצוע התשלום ללא תנאי ובלא שתובטח העברת הקבוצה לידיו של טביב, היא טענה מופרכת. עמדתו של הראל כאילו טביב אחזקות צריכה לברר בעצמה אם מניותיו וזכויותיו מעוקלות, וכי הוא איננו חייב לא מאומה בעניין - הינה חסרת שחר".

אלי טביב למקורביו: &"לא ברור מי עשה זאת ולמה&" (דרור רוזנפלד)
אלי טביב. הגיש תביעה נגדית (דרור רוזנפלד) | צילום: מערכת ONE

יועץ התקשורת של הראל, ליאור רוטברט, מסר בתגובה: "טענותיו של מר טביב נועדו כדי לזרות חול בעיני אוהדי הפועל. להראל שטרי חוב בגובה 21 מיליון שקל בהתאחדות לכדורגל. סכום כסף זה מיועד אך ורק לצרכי הקבוצה ולא לכל מטרה אחרת. ראוי היה אם מר טביב היה חושף את כונותיו בפני הציבור, אחרי שניסה במהלך השנה למשוך כספים מהקבוצה. על פי כל דין הפועל שייכת הראל אשר עושה הכל לחזקה ולהכינה בצורה הטובה ביותר לקראת העונה הקרובה".

פרסומת
מוני הראל ומשה הראל. סאגת הבמבי נמשכת (דרור רוזנפלד)
מוני הראל ומשה הראל. סאגת הבמבי נמשכת (דרור רוזנפלד) | צילום: מערכת ONE