מרכיבים:

150 גרם שערות קדאיף

100 גרם חמאה

80 גרם מסקרפונהשל  גד

60 גרם ריקוטה של גד

100 גרם ממרח קינדר בואנו

לקישוט:

ממרח בטעם קינדר חלב

אופן ההכנה:

קרם:

1. מערבבים יחד מסקרפונה, ריקוטה וממרח קינדר בואנו.

קדאיף:

1. מפרידים את שערות הקדאיף בעזרת חמאה מומסת.

2. לוקחים חצי מכמות השערות ומפזרים על מחבת.

3. אפשר להוסיף קצת צבע מאכל ורוד לשערות.

4. מפזרים מעל השערות ששמנו במחבת

5. מוסיפים מעל את הקרם שהכנו.

6. מכסים הכל בשערות שנותרו (לעבוד על חום נמוך).

7. לוקחים צלחת, מניחים מעל והופכים את הכל על מנת שגם השערות שלמעלה יאפו על המחבת מבלי לפגוע בצורה.

8. הופכים לצלחת ומזגגים קינדר בואנו חלב.

* ניתן כדור גלידת וניל מעל.