מצרכים:

200 גרם חמאה רכה

180 גרם סוכר חום

100 גרם סוכר לבן

3 ביצים

שקית אבקת אפייה

400 גרם קמח עוגיות

חצי כפית מלח

400 גרם שוקולד חלב

200 גרם שוקולד לבן

זפירו מטופרר לבן לקישוט העוגייה

אופן ההכנה:

1. מערבבים את החמאה והסוכרים יחד.

2. מוסיפים ביצים ומערבבים.

3. מוסיפים מוצרים יבשים עד להטמעה.

4. מוסיפים שוקולד חלב.

5. שוקלים כדורים במשקל של 100 גרם לכדור, משטחים את הכדור, מכניסים אליו שבעה מטבעות שוקולד לבן ומגלגלים.

6. מקפיאים את הכדורים כ-20 דקות לפני האפייה.

7. על תבנית התנור, מניחים נייר אפיה וחמש עוגיות מרווחות זו מזו.

8. אופים בתנור (175 מעלות) למשך 16 דקות – לא יותר!

טופינג לעוגייה: 

1.ממיסים זפירו שוקולד לבן ומעבירים לשקית זילוף.

2. מזלפים מעל כל עוגייה.