מרכיבים:

למקרונים:

160 גרם שקדים טחונים

150 גרם אבקת סוכר

60 גרם חלבון (לערבוב עם השקדים)

55 גרם חלבון (להקצפה)

150 גרם סוכר

40 גרם מים

למילוי מקרונים:

250 קרם מסקרפונה (גד)

120 גרם אבקת סוכר

250 שמנת מתוקה

2 כפות של מי ורדים

אופן ההכנה:

1. טוחנים יחד את השקדים ואבקת הסוכר בפולסים ומסננים (זה בסדר אם יישארו מעט על המסננת – לא למערוך עם היד!).

2. מערבבים יחד עם ה-60 גרם חלבון עד לקבלת מסה אחידה.

3. את המים והסוכר מחממים על באן מארי עד שמגיע ל 110-113 מעלות.

4. מתחילים להקציף את החלבון במיקסר וכשמגיע ל 118 (מדחום) שופכים בזרם דק על דופן המיקסר.

5. מוסיפים את צבע המאכל ורוד (צבע מאכל ג'ל) ומקציפים עד למסה יציבה מאוד!

6. איחוד המסות – אל תוך קערת השקדים מעבירים חלק מהחלבון המוקצף ומערבבים "מפילים את נפח המסה".

7. בנגלה השנייה מקפלים בעדינות בעזרת לקקן רק עד למסה אחיד לא יותר מדי!

8. מזלפים על סיליקון ודופקים את התבנית של התנור על מנת שיצאו כל בועות האוויר.

9 .מייבשים כ 40 דקות בטמפרטורת החדר בחורף, (בקיץ עדיף מאוורר).

10. מכניסים לתבנית עם נייר אפייה תנור שחומם מראש על 150 מעלות טורבו ל 10-15 דקות תלוי בתנור שלכם.

11. לאחר 4 דקות בתנור לסובב את התבנית.

12. לאחר האפייה יש לחכות שהמקרונים יתקררו ורק לאחר מכן למלא אותם!

13. מקציפים בעזרת בלון הקצפה את הקרם מסקרפונה "פותחים אותה "ואבקת הסוכר .

14. לאט לאט מוסיפים השמנת המתוקה ומי הוורדים.

15. כאשר מקבלים קצף יציב מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.

16. לאחר מילוי המקרונים אורזים יפה.

מה שנותר נכנס לשקית זיפר להקפאה ונשמר מעולה.