מצרכים:

6 כוסות קמח

כפית שמרים יבשים

2 כוסות מים

רבע כוס שמן

חצי כפית מלח

גביע קרם פטיסייר

250 גרם פררו חלב

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד ממרח פררו רושה חלב וקרם פטיסייר ושומרים במקרר.

2. מכניסים לקערה את הקמח, השמרים, השמן, המים והמלח. שמים הכל יחד לפחות 10 דקות על מנת ליצור בצק אחיד וחלק.

3. מתפיחים עד להכפלה של נפח הבצק.

4. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים.

5. ממלאים בממרח שהכנו וייצבנו במקרר (או בכל דבר אחר לבחירתכם)

6. מגלגלים וחותכים.

7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 235 מעלות ל-7 דקות.

טיפ: על מנת שייצא ישר ולא יימרח לכם אחורה, ממליצה לתת טיפונת מעיכה שהרוזלך יהיה יציב על התבנית ושהסגירה של הבצק מתחת לכל הרוזלך תהיה צמודה לתבנית.